fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
15000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
N0100135
Netamin Omega-3 KONCENTRÁTUM kapszula

Ezeket a kiegészítő termékeket ajánljuk még vásárlásod mellé

Netamin Omega-3 KONCENTRÁTUM kapszula

60 kapszula - 2 havi adag
Netamin Omega-3 KONCENTRÁTUM kapszula
  • Koncentrált halolaj 75% omega-3 zsírsav-tartalommal
  • 500 mg EPA, 250 mg DHA a napi adagban (1 kapszula)
  • Extra természetes E-vitaminnal!
  • Természetes forrásból származó omega-3 (Csendes-óceán)

Készleten
5 490 Ft
Egységár: 92 Ft/kapszula
3 db vásárlása esetén 10% kedvezményt kapsz.
Kedvezményes ár darabonként 4 941 Ft. Megtakarítás 1 647 Ft.
Újrahasznosítva
A termék tégelye részben újrafelhasznált műanyagból készült. A termék karbonlábnyoma: 66,7
Karbonlábnyom

OMEGA-3 KAPSZULA EXTRA MAGAS HATÓANYAG-TARTALOMMAL!

Tengeri halolaj koncentrált formában
 75%-os omega-3 zsírsav-tartalommal
 1000 mg-os kapszulában 750 mg omega-3
 500 mg EPA és 250 mg DHA + extra E-vitamin!

Miért olyan fontos egy omega-3 készítmény hatóanyag-tartalma?

A halolajban található omega-3 zsírsavak egészségre gyakorolt hatása széles körben ismert. De mennyire van szükségünk ezekből az omega-3 zsírokból naponta?

Erre nincs egységes válasz, hiszen a testsúly, az életkor, vagy egészségi állapotunk is befolyással van a szervezet omega-3 szükségletére. Mindenképp fontos szempont azonban, hogy NE a halolaj mennyiséget nézzük, hanem annak omega-3 (EPA és DHA) tartalmát!

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal (EFSA) szerint a szívműködésre vonatkozó kedvező hatás napi 250 mg EPA és DHA, míg az agyműködésre és látásra vonatkozó kedvező hatások napi 250 mg DHA bevitelével érhetők el. De ez csak a minimum adag! A kutatásokból az látható, hogy ez a minimálisan javasolt mennyiség sokszor nem elegendő, különösen akkor, ha a következő élethelyzetek bármelyike fennáll:

- komoly fizikai és/vagy szellemi terhelés
- terhesség, szoptatás
- ízületi problémák, vagy az ízületek komoly terhelése
- 50 év feletti életkor
- szív-és érrendszeri problémák
- omega-3-tartalmú élelmiszerek (pl. halfélék, olajos magvak) rendszeres fogyasztásának hiánya

Egy 1999-es kutatás például azt találta, hogy azoknál, akiknek napi bevitele 850 mg EPA és DHA, 25%-kal alacsonyabb a szívroham és 45%-kal alacsonyabb a hirtelen halál kockázata. 1

Egy másik, 2010-ben publikált tanulmány szerint azok a memóriazavarokkal küzdő idős emberek, akik 24 héten át napi 900 mg EPA-t és DHA-t szedtek, jelentős javulást tapasztaltak az omega-3 zsírsavat nem fogyasztó kontrollcsoporthoz képest.2

A piacon található halolaj kapszulák általában 30% omega-3 zsírsavat tartalmaznak, 18% EPA és 12% DHA arányban. Akinek azonban az  életkora, életmódja vagy állapota miatt magasabb EPA- és DHA-zsírsav-mennyiségre van szüksége, annak ezekből az alacsonyabb omega-3 tartalmú termékekből rengeteget kellene bevennie naponta. Ezzel a zsírbevitelt is indokolatlanul megnövelné, és nem utolsósorban ez a pénztárcát sem kíméli.

Éppen ezért ezekben az esetekben érdemes olyan ultra koncentrált formulát választani, mint aNetamin OMEGA-3 KONCENTRÁTUM kapszula: már napi 1 kapszula szedésével 500 mg EPA és 250 mg DHA kerül a szervezetbe! És ez még nem minden! Extra E-vitamint is adtunk a kapszulákhoz, mivel az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, így még körültekintőbb védelmet adhatsz szervezetednek.

Miért érdemes omega-3-at szedni?

• Esszenciális, azaz nélkülözhetetlen „jó” zsír.
• Magyarországon az átlagos halfogyasztás alacsony, ezért kevés omega-3 zsírsavhoz jutunk. Pótlására tudatosan oda kell figyelnünk.
• Az omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez napi legalább 250 mg EPA és DHA bevitelével.*
• A DHA (omega-3 zsírsav) hozzájárul a normál agyműködés fenntartásához (napi 250 mg bevitele esetén).*
• A DHA (omega-3 zsírsav) hozzájárul a normál látás fenntartásához (napi 250 mg bevitele esetén).*

*Az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) által tudományosan bizonyított állítások.

A Netamin Omega-3 KONCENTRÁTUM biztonságos termék!

A Netamin Omega-3 KONCENTRÁTUM kapszula biztonságos termék, garantáltan nehézfémmentes, laboratóriumban ellenőrzött! Vizeink szennyezettsége sajnos a halból készült termékek minőségét is érinti, ám a Netamin halolaj tartalmú Omega-3 kapszulája esetében nincs ok az aggodalomra: a kapszuláink alapanyagául szolgáló halakat a Csendes-óceán Peruhoz közeli vizéből halásszák - távol az emberi beavatkozásoktól, egyenesen a tiszta természetből. Ezt követően a gyártás során is szigorú vizsgálatokon esett át, hogy a legkiválóbb minőséget adhassuk vásárlóinknak!

Extra magas hatóanyag-tartalom - plusz E-vitamin - 2 havi adag!


OGYÉI szám: 21858/2019. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél mint étrend-kiegészítő készítmény. A Netamin termékek minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készülnek a Te egészségedért.

*A termék hatása egyénileg eltérő lehet és nem garantált!*


 

Hivatkozások

Hivatkozások:

1 Dietary supplementation with n-3 polyunsaturated fatty acids and vitamin E after myocardial infarction: results of the GISSI-Prevenzione trial. Gruppo Italiano per lo Studio della Sopravvivenza nell'Infarto miocardico. Lancet. 1999 Aug 7;354(9177):447-55.
2 Yurko-Mauro K, et al. Beneficial effects of docosahexaenoic acid on cognition in age-related cognitive decline. Alzheimers Dement. 2010 Nov;6(6):456-64.

Adagolás:Felnőtteknek naponta 1 lágyzselatin kapszula, lehetőleg étkezés közben.

HatóanyagA napi adag tartalmaz (1 kapszula)NRV%
Természetes E-vitamin (d-alfa-tokoferol)7,5 mg63%
Omega-3 zsírsavak750 mg (500 mg EPA - eikozapentaénsav, 250 mg DHA – dokozahexaénsav)-

Összetevők:

halolaj (75% omega-3 zsírsav-tartalommal, amelyből 50% EPA és 25% DHA), zselatin, nedvesítőszer (glicerin), tisztított víz, d-alfa-tokoferol

Hamarosan...

Kapcsolódó termékeink

Netamin Omega-3 KONCENTRÁTUM kapszula
5 490 Ft
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér