fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
N0100135
Netamin Omega-3 KONCENTRÁTUM kapszula

Ezeket a kiegészítő termékeket ajánljuk még vásárlásod mellé

Netamin Omega-3 KONCENTRÁTUM kapszula

60 kapszula - 2 havi adag
Netamin Omega-3 KONCENTRÁTUM kapszula
  • AZ ÉV LEGNAGYOBB AKCIÓJA A NETAMIN.HU-NÁL: ELŐREHOZOTT BLACK FRIDAY OKTÓBER 5-16-IG!
  • Az akció ideje alatt egy termékből maximum 10 db vásárolható!
  • Koncentrált halolaj 75% omega-3 zsírsav-tartalommal
  • 500 mg EPA, 250 mg DHA a napi adagban (1 kapszula)
  • Extra természetes E-vitaminnal!
  • Természetes forrásból származó omega-3 (Csendes-óceán)

Készleten
3 570 Ft
Egységár: 60 Ft/kapszula
5 490 Ft Ár infó
A te megtakarításod: 1 920 Ft (35%)
Újrahasznosítva
A termék tégelye részben újrafelhasznált műanyagból készült. A termék karbonlábnyoma: 66,7
Karbonlábnyom

OMEGA-3 KAPSZULA EXTRA MAGAS HATÓANYAG-TARTALOMMAL!

Tengeri halolaj koncentrált formában
 75%-os omega-3 zsírsav-tartalommal
 1000 mg-os kapszulában 750 mg omega-3
 500 mg EPA és 250 mg DHA + extra E-vitamin!

Miért olyan fontos egy omega-3 készítmény hatóanyag-tartalma?

A halolajban található omega-3 zsírsavak egészségre gyakorolt hatása széles körben ismert. De mennyire van szükségünk ezekből az omega-3 zsírokból naponta?

Erre nincs egységes válasz, hiszen a testsúly, az életkor, vagy egészségi állapotunk is befolyással van a szervezet omega-3 szükségletére. Mindenképp fontos szempont azonban, hogy NE a halolaj mennyiséget nézzük, hanem annak omega-3 (EPA és DHA) tartalmát!

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal (EFSA) szerint a szívműködésre vonatkozó kedvező hatás napi 250 mg EPA és DHA, míg az agyműködésre és látásra vonatkozó kedvező hatások napi 250 mg DHA bevitelével érhetők el. De ez csak a minimum adag! A kutatásokból az látható, hogy ez a minimálisan javasolt mennyiség sokszor nem elegendő, különösen akkor, ha a következő élethelyzetek bármelyike fennáll:

- komoly fizikai és/vagy szellemi terhelés
- terhesség, szoptatás
- ízületi problémák, vagy az ízületek komoly terhelése
- 50 év feletti életkor
- szív-és érrendszeri problémák
- omega-3-tartalmú élelmiszerek (pl. halfélék, olajos magvak) rendszeres fogyasztásának hiánya

Egy 1999-es kutatás például azt találta, hogy azoknál, akiknek napi bevitele 850 mg EPA és DHA, 25%-kal alacsonyabb a szívroham és 45%-kal alacsonyabb a hirtelen halál kockázata. 1

Egy másik, 2010-ben publikált tanulmány szerint azok a memóriazavarokkal küzdő idős emberek, akik 24 héten át napi 900 mg EPA-t és DHA-t szedtek, jelentős javulást tapasztaltak az omega-3 zsírsavat nem fogyasztó kontrollcsoporthoz képest.2

A piacon található halolaj kapszulák általában 30% omega-3 zsírsavat tartalmaznak, 18% EPA és 12% DHA arányban. Akinek azonban az  életkora, életmódja vagy állapota miatt magasabb EPA- és DHA-zsírsav-mennyiségre van szüksége, annak ezekből az alacsonyabb omega-3 tartalmú termékekből rengeteget kellene bevennie naponta. Ezzel a zsírbevitelt is indokolatlanul megnövelné, és nem utolsósorban ez a pénztárcát sem kíméli.

Éppen ezért ezekben az esetekben érdemes olyan ultra koncentrált formulát választani, mint aNetamin OMEGA-3 KONCENTRÁTUM kapszula: már napi 1 kapszula szedésével 500 mg EPA és 250 mg DHA kerül a szervezetbe! És ez még nem minden! Extra E-vitamint is adtunk a kapszulákhoz, mivel az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, így még körültekintőbb védelmet adhatsz szervezetednek.

Miért érdemes omega-3-at szedni?

• Esszenciális, azaz nélkülözhetetlen „jó” zsír.
• Magyarországon az átlagos halfogyasztás alacsony, ezért kevés omega-3 zsírsavhoz jutunk. Pótlására tudatosan oda kell figyelnünk.
• Az omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez napi legalább 250 mg EPA és DHA bevitelével.*
• A DHA (omega-3 zsírsav) hozzájárul a normál agyműködés fenntartásához (napi 250 mg bevitele esetén).*
• A DHA (omega-3 zsírsav) hozzájárul a normál látás fenntartásához (napi 250 mg bevitele esetén).*

*Az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) által tudományosan bizonyított állítások.

A Netamin Omega-3 KONCENTRÁTUM biztonságos termék!

A Netamin Omega-3 KONCENTRÁTUM kapszula biztonságos termék, garantáltan nehézfémmentes, laboratóriumban ellenőrzött! Vizeink szennyezettsége sajnos a halból készült termékek minőségét is érinti, ám a Netamin halolaj tartalmú Omega-3 kapszulája esetében nincs ok az aggodalomra: a kapszuláink alapanyagául szolgáló halakat a Csendes-óceán Peruhoz közeli vizéből halásszák - távol az emberi beavatkozásoktól, egyenesen a tiszta természetből. Ezt követően a gyártás során is szigorú vizsgálatokon esett át, hogy a legkiválóbb minőséget adhassuk vásárlóinknak!

Extra magas hatóanyag-tartalom - plusz E-vitamin - 2 havi adag!


OGYÉI szám: 21858/2019. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél mint étrend-kiegészítő készítmény. A Netamin termékek minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készülnek a Te egészségedért.

*A termék hatása egyénileg eltérő lehet és nem garantált!*


 

Hivatkozások

Hivatkozások:

1 Dietary supplementation with n-3 polyunsaturated fatty acids and vitamin E after myocardial infarction: results of the GISSI-Prevenzione trial. Gruppo Italiano per lo Studio della Sopravvivenza nell'Infarto miocardico. Lancet. 1999 Aug 7;354(9177):447-55.
2 Yurko-Mauro K, et al. Beneficial effects of docosahexaenoic acid on cognition in age-related cognitive decline. Alzheimers Dement. 2010 Nov;6(6):456-64.

Adagolás:Felnőtteknek naponta 1 lágyzselatin kapszula, lehetőleg étkezés közben.

HatóanyagA napi adag tartalmaz (1 kapszula)NRV%
Természetes E-vitamin (d-alfa-tokoferol)7,5 mg63%
Omega-3 zsírsavak750 mg (500 mg EPA - eikozapentaénsav, 250 mg DHA – dokozahexaénsav)-

Összetevők:

halolaj (75% omega-3 zsírsav-tartalommal, amelyből 50% EPA és 25% DHA), zselatin, nedvesítőszer (glicerin), tisztított víz, d-alfa-tokoferol

Hamarosan...

Kapcsolódó termékeink

Netamin Omega-3 KONCENTRÁTUM kapszula
5 490 Ft
3 570 Ft
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér