fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
15000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Cikkek
A 10 legfontosabb tipp, amivel véglegesen lefogyhatsz - 2. rész

A 10 legfontosabb tipp, amivel véglegesen lefogyhatsz - 2. rész

Eating HealthySzinte mindenki, aki fogyókúrába és életmódváltásba kezd, találkozik útja során buktatókkal. A legjobb ilyenkor azokhoz fordulni tanácsért, akik elérték céljaikat és eredményeiket meg is tudták tartani hosszabb távon. Az alábbi tippeket olyan tapasztalt fogyókúrázóktól gyűjtöttük be, akiknek már sikerült legalább 20 kilót lefogyni és több mint 1 éve képesek tartani súlyukat. Ha még nem olvastad az előzményeket, kattints ide!>>> 

6. A mozgás ne legyen nyűg!

Ha utálsz futni, és minden egyes alkalommal erőszakkal kell rávenned magad, hogy kikelj az ágyból és elmenj, akkor sokkal valószínűbb, hogy feladod az egészet. Az opciók szinte végtelenek: nézz körül az interneten, vagy érdeklődj egy edzőteremben, fitnesz centrumban, hogy milyen mozgásformák léteznek. Válaszd azt, amelyik élvezetes számodra!

7. A kisebb célok is nagyon fontosak!

Ne felejtsd: a nagyobb, hosszabb távú célok sok kicsi, rövidebb távú célból épülnek fel, amelyek szépen sorban követik egymást. Tűzz ki magad elé kisebb, könnyebben elérhető célokat, amik motiválnak a nagyobb cél felé tartó utadon! Ne akarj például rögtön az első héten megállás nélkül 10 km-t lefutni, kezdd 1, 3, majd 5 km-es célokkal.

8. Keresd és becsüld meg mások támogatását!

Sokkal nehezebb úgy kihagyni egy edzést, vagy félresiklani a diétával, ha van egy rokonod vagy barátod, akivel közösen jártok edzeni, vagy együtt fogyókúráztok. Az edző- illetve fogyókúratárssal egymást tudjátok motiválni, és egyben felügyelni is. És egyébként is, közösen minden szórakoztatóbb, mint egymagadban!

9. Az egészséges ételeknek nem muszáj unalmasnak is lenniük!

Az egészséges ételekről gyakran él az a tévhit, hogy mind íztelen, száraz és szinte ehetetlen. Pedig egy egészséges étrend állhat legalább olyan finom, sőt még finomabb ételekből is, mint egy egészségtelen. Ahogy haladsz céljaid elérésében, egyre több receptet és olyan praktikát fogsz megismerni, amivel ízletessé teheted tápláló ételeidet. Még a desszertekről sem kell lemondanod, ha édesszájú vagy, hiszen számtalan megoldás létezik azok egészségesebbé tételére is. Böngéssz a mi receptjeink között is!

10. Sose felejtsd el, miért kezdtél neki!

Kevés felemelőbb érzés létezik, mint az, ha elérjük kitűzött céljainkat – legyen az egy áhított testsúly, vagy éppen valamilyen sportteljesítmény. Nem szabad viszont hagyni, hogy a nehéz munka, amivel kiharcoltuk azokat, kárba vesszen. Ezért sose felejtsd el, hogy milyen okkal kezdtél az életmódváltásba, és milyen nagy eredményeket értél el! Ez járjon a fejedben akkor, ha ellenállsz egy felkínált csokinak, vagy amikor edzésre indulsz!

<<< Vissza az előző 5 tippre

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér