Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
14900 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Szexuális egészség

Egészséges, boldog párkapcsolathoz hozzátartozik a kiegyensúlyozott szexuális élet. Ennek pedig fontos része a női- és férfi szervek, valamint a hormonrendszer egészsége és a szexualitáshoz fűződő mentális és érzelmi jólétünk is.


Az emberek szexuális működésének fontos jellemzője a libidó vagy más néven a nemi vágy mértéke., mely akár az egyén általános egészségi állapotáról is képet ad. A libidószint mértéke egyénfüggő, de mégis számos tényező hatással lehet rá, mint például az életmód, a pszichés állapot és stressz. A kor és a hormonális változások is szerepet játszanak az intezitásában. A legtöbb nő és férfi élete során megtapasztalja a hullámzó libidót.  A legtöbb esetben a stressz, a kimerültség lehetnek a libidócsökkenés okai, de nőknél a nem megfelelő ösztrogén, férfiaknál pedig a tesztoszteron szint is okozhatja az alacsony libidót.


A jó hír, hogy életmódbeli változtatásokkal, káros szenvedélyek felhagyásával, kiegyensúlyozott alvással hozzájárulhatunk a libidó szintjének helyreállításához, illetve számos gyógynövény, és természetes hatóanyag tartalmú  étrend-kiegészítők is segíthetnek ebben.


Összegyűjtöttük cikkeinket a szexuális egészség témakörében. Olvashatsz természetes potenciaövélő módszerekről, a prosztata védelméről, a női hormonrendszer zavarairól és megoldásokról. Jótékony hatású gyógynövényekről, házi gyógymódokról, életmódbeli tanácsokról is találhatsz hasznos információkat.
Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges
A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Tematikus válogatáscsomagok állandó kedvezménnyel

Miben tudunk most a legjobban támogatni téged?

Netamin Facebook oldal Netamin Tiktok oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér