fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Látás (szem) egészsége

A szem a lélek tükre, de egészségünkről is sok mindent elárulhat. Szemünk több, mint kétmillió alkotóelemből áll. Külső részei a szemhéj, mely mechanikai védelmet nyújt, a szemfehérje és a szaruhártya pedig óvja és lefedi a szem belsejét. A 21. századi életmódunk nem mindig ideális a látás egészsége szempontjából, a számítógép előtt végzett munka, a tv, a mobilhasználat hosszútávon szemproblémákat okozhat. Szemszárazság, homályos látás, a látás romlása, fejfájás mind a tünetek közt szerepelnek.

Mit tehetünk látásunk egészsége érdekében?


Ha már fennáll valamilyen szemprobléma mindenképpen érdemes szemész szakorvoshoz fordulni, hiszen a szemvizsgálat elengedhetetlen a pontos diagnózishoz. Sokat tehetünk azonban a megelőzésért helyes életmóddal táplálkozással, hiszen több olyan vitamin és gyógynövény is van, melyek segítik a szem egészséges működését. A szem legfontosabb vitaminja az A-vitamin illetve annak előanyaga a béta-karotin. Kiemelten fontos vitaminok és tápanyagok még a C-vitamin, a lutein, a zeaxanthin, melyek antioxdáns hatásuknak köszönhetően védik a szem egészségét.


Oldalunkon megtalálod összes cikkünket a látás egészsége témában! Házi praktikák, étrendi tanácsok az egészséges látásért, cikkek vitaminokról és ásványianyagokról, melyek kihatnak a szem egészségére is.
Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges
A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Tematikus válogatáscsomagok állandó kedvezménnyel

Miben tudunk most a legjobban támogatni téged?

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér