Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
14900 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Immunrendszer

Mi az immunrendszer feladata?


Szervezetünk jól kiépített védelmi rendszere az immunrendszer, melynek a feladata megkülönböztetni a saját és az idegen anyagokat, utóbbiakat távol tartani és elpusztítani a káros mikroorganizmusokat.  Az immunrendszer fő alkotói a vérben és a nyirokrendszerben található immunsejtek és immunszervek, mint például a nyirokcsomók, a lép, a mandulák. Az immunrendszert alkotó sejtek 70 százaléka az emésztőrendszerünk vonalában helyezkedik el, ezért elsődleges a védekezés szempontjából a bélflóra egészsége.

Mit tehetünk az immunrendszer egészsége érdekében?


Az immunerősítés egyik leghatékonyabb módja a tudatos táplálkozás, hiszen bizonyos táplálékok támogatják a bélflóra egészségét, míg mások pedig károsíthatják azt. Kerülni ajánlott az ultra feldolgozott ételeket, melyek túl sok adalékanyagot, rossz minőségű zsiradékot és cukrot tartalmaznak. A magas antioxidáns tartalmú zöldségek és gyümölcsök fokozzák a szervezet ellenállóképességét, így naponta érdemes belőlük fogyasztani.


Immunrendszer romboló hatása van a stressznek és a nem megfelelő minőségű és mennyiségű alvás is ront a helyzeten. Töltsünk minél több időt a szabad levegőn, iktassunk be olyan tevékenységeket, melyek segíthetnek a stressz levezetésében, ezáltal fokozhatjuk immunrendszerünk működését is.


A kategóriában megtalálsz mindent, amit az immunrendszer egészségének témájában írtunk! Házipraktikák a szezonális egészségügyi problémákra, immunrendszert támogató vitaminok, étrend, életmódtippek!
Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges
A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Tematikus válogatáscsomagok állandó kedvezménnyel

Miben tudunk most a legjobban támogatni téged?

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér