fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Gyógynövények

Mit nevezünk gyógynövénynek?


Gyógynövényeknek a gyógyító hatású vegyületeket tartalmazó növényeket értjük, melyeket a gyógyászatban tudományos alapokon vagy a néphit szerint használnak. A fitoterápia vagyis a gyógynövények terápiás célú felhasználása manapság már a modern kori orvoslás kiegészítő ágazata lett. A gyógynövények használata segíthet a betegségek megelőzésében és azok tüneteinek enyhítésében. Természetesen a gyógynövényeknek is lehetnek mellékhatásaik, ezért fontos betartani a fogyasztásukra vonatkozó előírásokat, mennyiségeket. A gyógynövényeket fogyaszthatjuk szárított formában teaként, tinkturaként, de étrend-kiegészítők formájában is.

Legnépszerűbb gyógynövények


Bizonyára mindenki számára ismert gyógynövények a kamilla, hársfavirág, zsálya, csalán, echinacea melyeket általában a meghűléses időszakokban alkalmazunk. Népszerű, a természetes nyugtató hatású és alvást segítő citromfű is, vagy a gyulladáscsökkentő hatással bíró aloe vera vagy kurkuma. Vannak konkrétan hölgyek és urak számára ajánlott gyógynövények is. Cikkeinkből megtudhatod például, miért a hölgyek legjobb barátja a barátcserje, vagy miért férfias gyógynövény a ginzeng, de akár a ginkgo biloba elménkre gyakorolt hatásáról is olvashatsz.


Böngéssz cikkeink között gyógynövény témában!
Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges
A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Tematikus válogatáscsomagok állandó kedvezménnyel

Miben tudunk most a legjobban támogatni téged?

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér