fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
1000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Ízületek, porcok egészsége

Mi az ízületek feladata?

Az ízületek összekötő elemek az egymással szomszédos csontok között. Az ízület felelős a mozgásért, a mozgás irányáért, rugalmasságáért. Irányuk szerint többféle mozgást különböztetünk meg: hajlítás, feszítés, közelítés, távolítás, vagy forgómozgás.  Ha az ízületeket vizsgáljuk, nem szabad megfeledkezni az izmokról, csontokról sem, hiszen ezek együttesen biztosítják a fájdalommentes mozgás lehetőségét.

Mit tehetsz ízületeid egészségéért?

Az ízületek egészségének megőrzése érdekében fontos szem előtt tartani a helyes táplálkozást és a rendszeres testmozgást. Sem az egész napos ülés, sem a túlzott igénybevétel nem tesz jó ízületeinknek. Minden egyes plusz kiló megterhelő lehet az ízületek számára, de jó hír, hogy a testsúlycsökkenés javíthatja az ízületek egészségét és csökkentheti az ízületi kopások kockázatát. Étrendünk megfelelő összeállítása a telített zsírsavak csökkentése, fontos lehet az ízületi gyulladások megelőzése érdekében is. A megfelelő vitaminok bevitele is elengedhetetlen az egészséges ízületek fenntartásához, mint a kalcium, D- és K-vitamin.

Összegyűjtöttük cikkeinket az oldalon, olvashatsz ízületi problémák megelőzéséről, kezeléséről, mint például a reuma, porckopás, köszvény.  Találhatsz otthon végezhető tornagyakorlatokat, videókat, és hasznos tudnivalókat ízületek egészségét támogató gyógynövényekről vitaminokról is cikkeink között!
Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges
A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Tematikus válogatáscsomagok állandó kedvezménnyel

Miben tudunk most a legjobban támogatni téged?

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér