Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
14900 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Gyerekek egészségéről felnőtteknek

Gyermek egészségnevelés szempontjából a kicsik életében az első pár év a legmeghatározóbb. A kora gyermekkorban kialakított életmódbeli szokások, beleértve a táplálkozást is, a további életükre is hatással lehetnek. A gyermekek optimális fejlődéséhez elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű mozgás, tápanyagban gazdag változatos étrend és a minőségi pihenés is.

Melyek a legfontosabb vitaminok a gyermekek számára?


Egészséges fejlődésük érdekében különösen fontos, hogy a gyerekek a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett elegendő vitamint és ásványi-anyagot kapjanak. Tulajdonképpen ugyanazokra a tápanyagokra van szüksége a gyerekeknek is, mint a felnőtteknek, de a szükséges mennyiség minden életkorban más. Kiemelten fontos a D-vitamin pótlása, mely a csontok egészséges fejlődéséhez nélkülözhetetlen, hasonlóan a K-vitaminhoz, mely szükséges a véralvadáshoz és a csontképződéshez.


A B-vitamin és a magnézium létfontosságú az idegrendszer megfelelő működéséhez, a C-vitamin az immunrendszer támogatásához, folsav a sejtosztódáshoz, vérképzéshez, az A-vitamin a látáshoz. Fontos lehet az Omega-3 zsírsavak pótlása is, mely az idegrendszer normál működéséhez szükséges, és sok esetben hiányzik a gyerekek étrendjéből.


Böngéssz gyereknevelésről, egészségről, egészségre nevelésről szóló cikkeink között oldalunkon!
Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges
A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Tematikus válogatáscsomagok állandó kedvezménnyel

Miben tudunk most a legjobban támogatni téged?

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér