Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
14900 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Allergia

Jó idő van, mégis folyton mintha meg lennél fázva? Esetleg ekcémás tüneteid vannak, viszket a bőröd és nem múlik? Érdemes egy allergiatesztet csináltatnod, hogy pontosan megtudhasd mire is vagy érzékeny.

Mi is az az allergia?


Allergiának az immunrendszer túlzott reakcióját nevezzük olyan anyagokra, melyek normális körülmények között nem váltanak ki semmilyen allergiás tünetet a szervezet részéről. Ezeket az anyagokat allergéneknek nevezzük. Az allergének közé tartozhatnak például az állati szőrök, a pollen, atkák, élelmiszerek, gyógyszerek, vegyszerek, nehézfémek, állatok mérgei.

Milyen tünetei lehetnek az allergiának?


Az egyes allergiás tünetek jelentkezése attól is függ, milyen szervben történik az allergiás reakció. Az olyan allergének, melyek a levegőben terjednek, mint a pollen, általában a légutak és a szem gyulladását okozhatják. A tünetek között szerepelhet tüsszentés, orrfolyás, köhögés.

Az emésztőrendszer allergiás válaszai lehetnek a hasfájás, hányinger, puffadás, hasmenés például laktóz- vagy gluténérzékenység esetén. Jelentkezhetnek a bőrön is allergiás reakciók, mint az ekcéma, mely a bőr erős viszketését okozza.

Az allergia kezelése


Természetesen fontos ilyen jellegű tünetek elhúzódó fennállása esetén szakorvoshoz fordulni és allergia teszted csináltatni. Jó hír azonban, hogy az allergia kezelésében és az allergiás tünetek enyhítésében a természetes módszerek is segíthetnek, mind az emésztőrendszert érintő élelmiszer allergiák, mind a légutakat és a bőrünket érintő allergiák esetében.

Cikkeinkben hasznos információkat, tanácsokat, tippeket gyűjtöttünk össze az allergiával és a tüneteik enyhítésével kapcsolatban. Többek között olvashatsz gluténmentes étrendről, laktózintoleranciáról, tejallergiáról, szezonális allergiákról.
Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges
A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Tematikus válogatáscsomagok állandó kedvezménnyel

Miben tudunk most a legjobban támogatni téged?

Netamin Facebook oldal Netamin Tiktok oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér