fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Természetes gyógymódok

A természet patikája kimeríthetetlen, sokan mégis egyszerűbbnek érzik a legkisebb egészségügyi problémák esetén is rögtön gyógyszer után nyúlni. A népi gyógyászat, nagyanyánk idejében is rendszeresen természetes gyógymódok segítségével kezelte a különböző betegségeket. Természetesen az orvos utasításait se hagyjuk figyelmen kívül, de érdemes megismerni és megtapasztalni a különböző gyógynövények jótékony hatásait is.


A gyógynövényeket többféle formában használhatjuk, akár külsőleg, akár belsőleg. A gyógyteák valószínűleg szinte mindenki házi patikájában fellelhetőek, de elérhetőek tinktúrák, és étrend-kiegészítők formájában is, valamint külsőleg krémként használva.


Hazánkban legnépszerűbb gyógynövények a kamilla, a hársfa, citromfű, csalán, körömvirág, csipkebogyó. Számos egészségügyi problémára alkalmazhatóak, de természetesen előtte tájékozódjunk adagolásukról és esetleges mellékhatásairól.  Ha bizonytalanok vagyunk milyen gyógynövényt kellene használni az adott problémára, mindenképpen kérjük szakember segítségét, aki a legmegfelelőbbet ajánlja számunkra.

Oldalunkon összegyűjtöttük gyógynövényekről, természetes gyógymódokról szóló cikkeinket. Megfázásról, allergiáról, emésztési problémákról, fogyókúráról, hormonális problémákról, bőr egészségét támogató gyógymódokról és még sok természetes megoldásról találhatsz hasznos tartalmat.
Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges
A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Tematikus válogatáscsomagok állandó kedvezménnyel

Miben tudunk most a legjobban támogatni téged?

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér