Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
14900 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Várandósság

A várandósság a nők életének egyik legszebb időszaka ideális esetben. Azonban, ahhoz, hogy ez az időszak valóban ilyen legyen, több tényező is befolyással van. A kilenc hónap alatt testi, lelki változások sorával kell szembesülniük a nőknek. A magzat számára is kiemelkedő fontosságú az anyaméhben eltöltött idő.


Kulcsfontosságú a várandósság időszakában a megfelelő vitamin és ásványi anyag bevitel, mely a magzat fejlődéséhez és az édesanya számára is biztosítja a szükséges tápanyagokat. A terhesvitaminok szedését már akár a fogantatás előtt érdemes elkezdeni. Elengedhetetlen a folsav vagy más néven B9-vitamin pótlása, hiszen ez csökkenti a velőcsőzáródási rendellenesség kockázatát.


A babát váró nők körében rengeteg kérdés merül fel arra vonatkozóan, hogy sportolhatnak-e és ha igen mennyit a terhesség ideje alatt. Általános esetben a mozgás kimondottan javasolt várandósság alatt is. Természetesen annak intenzitását illetve a mozgásformát érdemes az orvossal és az edzővel megbeszélni előtte.


Lelkileg is nagyon érzékeny szakasz a hölgyek számára a várandósság időszaka. A stressz és az aggodalom itt is jelen lehetnek, azonban fontos, hogy tudjunk segítséget, támogatást kérni, ha úgy érezzük, hogy ez már annyira testet ölt, hogy a mindennapi rutinunkat is akadályozza. Akár szakemberhez is fordulhatunk, hiszen ma már számtalan stresszoldó, relaxációs módszer áll a rendelkezésünkre.


Oldalunk összegyűjtött cikkeinket találod a várandósság témakörében, de a szülés utáni időszakra, a szoptatással kapcsolatosan is sok hasznos tartalmat olvashatsz. Terhességi cukorbetegség, szülés után inkontinencia, hajhullás, legfontosabb tápanyagok várandósság alatt - minden témában találsz cikket oldalunkon!
Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges
A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Tematikus válogatáscsomagok állandó kedvezménnyel

Miben tudunk most a legjobban támogatni téged?

Netamin Facebook oldal Netamin Tiktok oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér