fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Sport

Mindenki tudja, hogy a rendszeres sport egészségünket szolgálja. De vajon hogyan találd meg a neked való mozgásformát, hogyan motiváld magad, ha épp nincs kedved megmozdulni sem? Esetleg egészségi állapotod miatt nem mersz belevágni az edzésbe? Mi a cél, a zsírégetés, fogyni szeretnél, izmot építeni vagy szinten tartani jelenlegi formád? Mely tápanyagok segíthetik a folyamatot? Ezekre a kérdésekre biztosan választ találsz sport témában íródott cikkeink között. Sőt találsz több, edzéseket, tornagyakorlatokat tartalmazó videót is!

Miért is van kiemelkedő szerepe a rendszeres testmozgásnak?


A sport, a mozgás nem csak a teljesítő- és állóképességünket fokozza, de a kreativitást és a mentális egészséget is serkenti. Szerepet játszik a társas kapcsolatok kiépítésében is, ezért fontos már gyerekkorban elkezdni a sportra nevelést. A mozgás hozzájárul a gyermekek játékigényeinek kielégítéséhez és önbizalmuk növeléséhez, idegrendszerük fejlesztéséhez is. Felnőttkorban is kiemelkedő szerepe van a rendszeres sportnak egészségünk megőrzésében és az elhízás elkerülésében. Az edzés fokozza a szív és a tüdő teljesítőképességét, csökkenti a vérnyomást, vércukorszintet. Ne feledkezzünk el arról sem, hogy mozgás közben boldogság hormonok szabadulnak fel, tehát a hangulatunk és közérzetünk is javul.

Mennyi mozgás javasolt hetente?


Ahhoz, hogy a sport jótékony hatása valóban érvényesülni tudjon minimum heti három alkalommal szükséges 1-1 óra edzést beiktatnunk. Ez nem kőbe vésett szabály, mozoghatsz többször kevesebbet is, 30 perceket például.  Fontos, hogy megtaláljuk a számunkra ideális testmozgást, amely az aktuális testalkatunknak is megfelel, hogy tényleg örömet okozzon az edzés és ne kényszerből, esetleg rosszkedvűen végezzük. Ehhez nyugodtan kérhetsz szakszerű segítséget egy edzőtől, aki segít megtalálni a számodra legtökéletesebb sportot, hogy megkíméld magad egy esetleges sérüléstől és még az étrendedet összeállításában is támogatást nyújt.
Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges
A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Tematikus válogatáscsomagok állandó kedvezménnyel

Miben tudunk most a legjobban támogatni téged?

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér