Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
14900 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Fogyás

Fogyni szeretnél? Diétázol? Tanácstalan vagy hogyan kezd el az életmódváltást? Esetleg megállt a fogyásod vagy nem tudod milyen ételeket fogyassz, hogy beinduljon a súlycsökkenés? Összegyűjtöttük cikkeinket az egészséges fogyás témakörében!

Mit jelent az egészséges fogyás?


Túl gyorsan elért, hirtelen súlycsökkenés helyett, eredményesebb lehet a fogyás, ha fokozatosan, apró lépésekkel haladunk célunk felé. A lassú fogyás egyrészt kevésbé terheli meg a szervezetet, másrészt hosszú távon is fenntartható. Így jó eséllyel elkerül minket a jojó effektus, amikor a hirtelen leadott kilók rövid időn belül visszajönnek, sőt akár még több súlyfelesleg is keletkezhet rajtunk. Szakemberek szerint az ideális súlyvesztés hetente fél-1 kilogramm, tehát havi szinten 2-4 kilótól tudunk megszabadulni.

Min változtass a sikeres fogyás érdekében?


A sikeres és tartós fogyás számos életmódbeli tényezőtől is függ. Az első és legfontosabb a megfelelő és betartható étrend kialakítása, az adott személy életkorát, súlyát, magasságát és esetleges egészségügyi problémáit, betegségeit is figyelembe véve. Ha bizonytalan van, bátran kérd szakember, például dietetikus segítségét ebben.


A megfelelő étrend mellett a rendszeres testmozgás is elengedhetetlen az egészséges fogyáshoz. Ha eddig nem sportoltál felkereshetsz egy személyi edzőt, aki az adottságaidnak megfelelő mozgásformát fog javasolni neked. Tévhit, hogy csak a kardió jellegű mozgások segítenek a fogyásban. Ugyanolyan jelentőséggel bírnak a súlyzós, erősítő edzések is vagy ezek kombinációja.


A tudatos táplálkozás és a testmozgás mellett fontos hangsúlyt fektetni a pihenésre is, hiszen a megfelelő mennyiségű alvás is hatással van testsúlyunk alakulására épp úgy, mint a stressz.


Ha szeretnél többet olvasni  az egészséges fogyásról, böngéssz cikkeink közt! Diétás tippek, étrendkiegészítők, receptek, tornagyakorlatok, életmód tanácsok a súlyleadás támogatására.
Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges
A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Tematikus válogatáscsomagok állandó kedvezménnyel

Miben tudunk most a legjobban támogatni téged?

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér