fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Idegrendszer, memória


Az egészséges szervezethez egészséges idegrendszer is szükséges, hiszen az idegsejtek közvetítik az agyba az általunk érzékelhető információkat, úgy mint a tapintás, szaglás, ízlelés, látás, hallás. Amíg idegeink egészségesek észre sem vesszük őket, csak ha már valami probléma van. Néhány életmódbeli szokás betartásával sokat tehetünk az idegrendszeri károsodások megelőzéséért és a memória frissen tartásáért.

Az idegrendszeri problémákat okozhatja a stressz és a vitamin- és ásványi anyagok hiánya is. Az idegrendszer megfelelő működéséhez az idegsejtek egymás közti kommunikációjához elengedhetetlen a magnézium. Idegrendszer erősítő hatást tulajdonítanak az omega-3 zsírsavaknak is, de kiemelkedő hatása van a B-vitaminoknak is az idegrendszer egészségére.


Kíváncsi vagy, hogyan hat az életmódod, táplálkozásod az idegrendszered egészségére? Szeretnéd tudni, milyen vitaminok és ásványi anyagok hatnak kedvezően az elmédre? Tippekre van szükséged, hogy tarthatod formában a memóriádat? Válogass cikkeink közül a témában.

Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges
A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Tematikus válogatáscsomagok állandó kedvezménnyel

Miben tudunk most a legjobban támogatni téged?

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér