fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Fáradtság, depresszió

Stressz, levertség, folytonos fáradtság - hogyan lehet elkerülni őket, vagy javítani az állapoton?

Mik lehetnek az állandó fáradtság okai?


A folytonos levertség okai lehetnek egyszerű életmódbeli szokások is, mint a túl kevés alvás, túl sok koffein fogyasztása és nem megfelelő táplálkozás. Ilyen esetben az okok kizárásával, az életmódbeli szokások javításával a panasz is megszűnik.

Azonban a fáradtságnak lehetnek lelki eredetű okai és okozhatja szellemi kimerültség is. Hosszútávú fennállása esetén pedig mindenképpen ajánlott orvosi segítséget kérni az okok kivizsgálásához. Akár valamilyen lappangó betegségből is fakadhat az állandó energiahiányos állapot. A nem múló levertség és rossz kedélyállapot pedig akár már a depresszió tünetei is lehetnek.

Hogy lehet kezelni az állandó fáradtságot?


Ha az orvosi vizsgálatok (fizikai-, és laborvizsgálatok) nem mutattak ki konkrét betegséget, ami a fáradtság kiváltó oka lehet, akkor általában életmódbeli és étrendi módosításokat javasolhatnak az orvosok. Ezek közé tartozik a rendszeres mozgás, illetve a pihenés és fizikai aktivitás egyensúlya, az egészséges, tápanyagdús táplálkozás, illetve az alvás minőség javítása.


Itt találod összegyűjtött cikkeinket a témában, melyek segíthetnek elkerülni fáradtságot és depressziót. Hasznos információkat találhatsz gyógynövényekről, természetes nyugtatókról, melyek segítenek leküzdeni az állandó fáradtságot vagy stresszt.
Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges
A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Tematikus válogatáscsomagok állandó kedvezménnyel

Miben tudunk most a legjobban támogatni téged?

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér