fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
15000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Elindult a Petamin

Elindult a Petamin! Kutya-macska egészség sok szeretettel!

Elindult a Petamin webáruház a kutyák-macskák egészségéért! Táplálékkiegészítők házikedvenceknek megbízható Netamin minőségben!

Igazán különleges, semmihez sem fogható az a kötelék, ami ember és állat között ki tud alakulni. Házi kedvenceink feltétel nélkül szeretnek minket, bíznak bennünk és jóban-rosszban mellettünk vannak. Mi, gazdik pedig igyekszünk a legjobbat adni nekik, hogy sokáig velünk lehessenek.

A Netamin csapata is odavan az állatokért, ismerjük ezt a gondoskodó érzést, éppen ezért kezdtünk el dolgozni kutyáknak és cicáknak szóló táplálékkiegészítőkön is. A munka réges-rég kezdődött, és egészen eddig nem is beszéltünk róla… most azonban végre beért a gyümölcse!

Óriási örömmel jelentjük be, hogy elindult a
PETAMIN.HU WEBÁRUHÁZ!

 


Petamin termékekTapasztalatainkat, szakmai tudásunkat és a tudományos eredményeket is ötvöztük: így jöttek létre a Petamin csúcsminőségű termékei, a kutya-macska egészség természetes támogatására!

A Petamin missziója, hogy természetes készítményekkel és sok szeretettel szolgáljuk a kutya-macska egészséget. Nem csupán csúcsminőségű táplálék-kiegészítőket és ingyenesen elérhető, folyamatosan bővülő életmód-tanácsokat nyújtunk a gondoskodó gazdiknak. A Petamin egy közösség mindazoknak a szívvel látó embereknek, akik látják a kutyákkal és cicákkal való kapcsolatban rejlő csodát.

 

 


A név kötelez: ígérjük, hogy a Netamintól megszokott minőség, szakértelem és szeretet a Petamin termékeiben és tartalmaiban is mindig jelen lesz!


Látogass el most a petamin.hu oldalra »

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér