fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Elindult a Petamin

Elindult a Petamin! Kutya-macska egészség sok szeretettel!

Elindult a Petamin webáruház a kutyák-macskák egészségéért! Táplálékkiegészítők házikedvenceknek megbízható Netamin minőségben!

Igazán különleges, semmihez sem fogható az a kötelék, ami ember és állat között ki tud alakulni. Házi kedvenceink feltétel nélkül szeretnek minket, bíznak bennünk és jóban-rosszban mellettünk vannak. Mi, gazdik pedig igyekszünk a legjobbat adni nekik, hogy sokáig velünk lehessenek.

A Netamin csapata is odavan az állatokért, ismerjük ezt a gondoskodó érzést, éppen ezért kezdtünk el dolgozni kutyáknak és cicáknak szóló táplálékkiegészítőkön is. A munka réges-rég kezdődött, és egészen eddig nem is beszéltünk róla… most azonban végre beért a gyümölcse!

Óriási örömmel jelentjük be, hogy elindult a
PETAMIN.HU WEBÁRUHÁZ!

 


Petamin termékekTapasztalatainkat, szakmai tudásunkat és a tudományos eredményeket is ötvöztük: így jöttek létre a Petamin csúcsminőségű termékei, a kutya-macska egészség természetes támogatására!

A Petamin missziója, hogy természetes készítményekkel és sok szeretettel szolgáljuk a kutya-macska egészséget. Nem csupán csúcsminőségű táplálék-kiegészítőket és ingyenesen elérhető, folyamatosan bővülő életmód-tanácsokat nyújtunk a gondoskodó gazdiknak. A Petamin egy közösség mindazoknak a szívvel látó embereknek, akik látják a kutyákkal és cicákkal való kapcsolatban rejlő csodát.

 

 


A név kötelez: ígérjük, hogy a Netamintól megszokott minőség, szakértelem és szeretet a Petamin termékeiben és tartalmaiban is mindig jelen lesz!


Látogass el most a petamin.hu oldalra »

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér