Hogyan lehet a klasszikus forró csokit felturbózni úgy, hogy akár egy önálló fogásként is megállja a helyét? Próbáld ki növényi fehérjeporral a tél slágeritalát! Hideg napokon kinti kocogás vagy egy kiadós kirándulás után esik a legjobban egy ilyen meleg és laktató kényeztetés!
Hozzávalók:
- 0,5 csésze víz
- 1 csésze édesítetlen mandulatej
- 1 adag vaníliás vagy csokoládés Vegan Protein Triplex
- 2 csapott evőkanál holland kakaópor
- egy csipet vanília őrlemény vagy vanília kivonat
- növényi szirup ízlés szerint (elhagyható)
Elkészítés:
Melegítsd fel a mandulatejet és a vizet. Tedd a száraz hozzávalókat egy nagy bögrébe és add hozzá a folyadék egy részét. Jól keverd el, míg csomómentes nem lesz - használhatsz kézi tejhabosító mixert is hozzá. Végül öntsd fel a maradék vízzel és mandulatejjel, édesítsd ízlés szerint és még melegen fogyaszd. Egészségedre!
Eredeti recept forrása:
iceshaker.com/blogs/news/6-hot-protein-shake-recipes