fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Cikkek
Pörgős fogyás? Guarana!

Pörgős fogyás? Guarana!

Dél-Amerika egyik kultikus növényét, a guaranát sportolók már évtizedek óta alkalmazzák természetes teljesítménynövelő hatása miatt. Népszerűségének roppanásszerű növekedését azonban főleg az okozza, hogy bebizonyosodott: remek zsírégető hatóanyag is!

guarana

Dél-Amerika egyik kultikus növényét, a guaranát sportolók már évtizedek óta alkalmazzák természetes teljesítménynövelő hatása miatt. Népszerűségének robbanásszerű növekedését azonban főleg az okozza, hogy bebizonyosodott: remek zsírégető hatóanyag is!

A venezuelai és brazil őslakosok között mágikus növénynek tartott guarana sok évszázada használt növény Dél-Amerikában. C.F. Paullini botanikus a 18. században egy helyi törzs által ismerte meg a növényt és hozta el a nyugati világba.

A guarana alapvetően stimuláló növény, a szellemi és fizikai állóképességet növeli. Időszakosan jelentősen növeli az energiaszintet, melyet főképp a benne található koffein segítségével ér el. Érdekes azonban, hogy a guaranában természetes módon lévő koffein sokkal hosszabb ideig és jobban hat, mint például a kávéban lévő vagy szintetikus. Élénkítő hatása így 6-8 órán keresztül hat, sőt, mellékhatása sem ismert. Sportolók intenzív edzés előtt, vagy reggel bevéve, „pörgető” hatása miatt alkalmazzák.

A fogyással kapcsolatban azonban egy másik remek hatását is ki kell hogy emeljük a guaranának, mégpedig hogy remek zsírégető szer. Kiváló fogyasztó hatását két módon éri el: egyrészt csökkenti az étvágyat, melynek következtében könnyebben tudjuk betartani minden fogyókúra kötelező elemét, a diétát. Mivel ez sokak alapvető problémája a testsúlycsökkentésben, ez már önmagában nagy segítség lehet. A guarana azonban egy másik módon is hat, mégpedig azzal, hogy segíti a zsírok energiává történő átalakítását. Szedésével a szervezet könnyebben nyúl a zsírpárnákhoz, jobban mobilizálja a zsírszöveteket. Ezen két hatása miatt habár a koffeinnél tízszer drágább, ma már szinte minden csúcsminőségű zsírégető készítmény alapvető összetevője. Más, zsírégető hatású természetes hatóanyagokkal kombinálva – az összetevők közti lehetséges egymást erősítő hatás, a szinergia miatt – inkább javasolt a használata mint magában.

A guarana használatának vannak további pozitívumai is. Egy kutatáson bizonyították, hogy a fenti hatásai mellett növeli az éberséget, javítja a hangulatot és a memóriát. A pozitívumok mellett azonban mindenképp oda kell figyelni megfelelő használatára is. Szedése során 4-6 hét után javasolt pihenőt tartani, a hozzászokás elkerülése miatt, illetve szívbetegek és állapotos hölgyek kerüljék használatát.

Megfelelően alkalmazva, egy komplex zsírégető termék összetevőjeként azonban hatékony segítség lehet ahhoz, hogy formába kerüljünk!

Kapcsolódó termékek
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér