fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Koronavírus közlemény a szállítási feltételekről

Koronavírus közlemény a szállítási feltételekről - FRISSÍTÉS

Koronavírus intézkedések, vásárlási feltételek 2021. március 8-22-ig! A termékfeladás működik, ügyfélszolgálatunk is rendelkezésedre áll!

Koronavírus közlemény a szállítási feltételekről

Frissítés: az alacsonyabb szállítási költséghatárokat és a személyes átvétel szünetelését meghosszabbítottuk április 9-ig.


Fontos hírünk: alacsonyabb szállítási költségek március 22-ig!

A koronavírus-járvány harmadik hulláma alatt is teljes erőnkkel azon vagyunk, hogy missziónk szerint szolgáljuk minden hozzánk forduló egészségét és jóllétét. Az egészséges életmód támogatása ha lehet, most mindennél fontosabb és érezzük a felelősségünket ebben. Hétfőtől érvényes járványügyi intézkedésekkel kapcsolatban a legfontosabb Netaminos tudnivalók:

  • Március 8–22. között az ingyenes kiszállítás 8999 Ft-os értékhatárát 5999 Ft-ra csökkentjük. A GLS Futárszolgálat érintésmentes kiszállítást is biztosít, a FOXPOST automatákat folyamatosan fertőtlenítik. Minden szállítási módunk biztonságos, és természetesen mi magunk is a legszigorúbb higiéniai szabályok betartása mellett dolgozunk.
  • A személyes átvételi lehetőség központunkban március 22-ig szünetel. Bízunk benne, hogy szállítási díjaink módosításával továbbra is meg tudunk felelni azok igényeinek is, akik eddig ezt az átvételi módot részesítették előnyben.
  • A cél az, hogy ezekben a kritikus időkben is mindenkihez eljussanak a számára szükséges étrend-kiegészítők, de a lehető legbiztonságosabb módon.
  • Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy zökkenőmentes legyen ez a két hét, de sajnos elképzelhető, hogy a szokottnál kicsit lassabban, 2-6 munkanapon belül kapod meg csomagod. Megértésed kérjük és köszönjük előzetesen is!

Számunkra az egészséged az első! Az ügyfélszolgálat, a rendelések feldolgozása és a csomagfeladás továbbra is működik. Telefonon, e-mailben és facebookon is elérhetőek vagyunk. Kérdéseitekkel vagy rendeléssel kapcsolatban továbbra is rendelkezésetekre állunk.

Koronavírussal kapcsolatos cikkeink tárháza is folyamatosan bővül.

Tartsuk be a szabályokat, legyünk tudatosak, és vigyázzunk saját magunk és szeretteink egészségére is!

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér