Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
14900 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Környezetvédelem
Táplálékkiegészítők karbonlábnyoma - rádió interjú

A vitaminoknak is van karbonlábnyoma? Rádióinterjú

Miért fontos vásárlóként és vállalkozásként is odafigyelnünk a környezetvédelemre? Hogyan sikerült a Netaminnak teljesen karbonsemlegessé válnia? Hallgasd meg az interjút itt!

Táplálékkiegészítők karbonlábnyoma - rádió interjúMinden terméknek - az élelmiszerektől kezdve a ruhákon át a bútorokig - van karbonlábnyoma, hiszen az előállításukhoz alapanyag és energia szükséges - és akkor még a szállításukról nem is beszéltünk. Ez alól az étrend-kiegészítők sem kivételek.

Szerencsére folyamatosan nő a tudatos vásárlók köre, akiknek fontos szempont, hogy lehetőleg minél környezetkímélőbb alternatívát válasszanak az adott kínálatból.

Ez viszonylag könnyen megvalósítható élelmiszerek, illetve illatszerek, vegyi áruk esetében. De mi a helyzet a vitaminokkal, ásványi anyagokkal és egyéb táplálékkiegészítőkkel? Miért fontos, hogy az élet egyre több területén odafigyeljünk a környezetvédelemre? Mit tehet a fogyasztó és hogyan fejlődhet egy vállalkozás ezen a területen?

Hallgasd meg a vezető életmód-tanácsadónkkal, Benkovics Péterrel készült rádió interjút a Karc FM műsorában, melyben mindezekről esik szó és arról is, hogyan sikerült a Netaminnak teljesen karbonsemlegessé válnia az elmúlt időszak során!

A rádióadás felvétele az alábbi linkre kattintva hallgatható vissza (2. blokk, 41:30-tól):

HALLGASD MEG AZ INTERJÚT ITT >>

Ha többet szeretnél tudni zöld törekvéseinkről, akkor pedig kattints ide.

Köszönjük, hogy a Netamin-termékeket választod!

Ezt láttad már?
Netamin TRITAN™ Palack 5 dl – BPA-mentes
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér