fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Videók
az útifű maghéj és almapektin hatása az emésztésre

Az útifű maghéj és almapektin hatása az emésztésre - Videó a cikkben!

Az útifű maghéj és almapektin hatása kutatások által is elismert. Videónkból további érdekességeket tudhatsz meg róluk Benkovics Péter életmódtanácsadótól.

A megfelelő rostbevitel elengedhetetlen az egészséges és hosszú élethez. Az útifű maghéj és almapektin hatása kutatások által igazolt. Két rendkívül jótékony rost, melyek természetes úton segíthetnek az emésztőrendszeri- és bélproblémákon. Videónkban bemutatjuk a rostok szerepét a szervezetben és azok hatásait az emésztésre. Foglalkozunk a méregtelenítéssel, illetve a két leggyakoribb emésztőrendszeri problémával a hasmenéssel és a székrekedéssel.

Szakértői ajánlások szerint napi 25-35 gramm rost bevitelére lenne szükségünk: a nők esetében 25-30, férfiak esetében kicsivel több, 35-40 gramm/nap. Ez nagyjából napi 1 kg friss zöldségnek és gyümölcsnek felel meg. Kutatások szerint azonban hazánkban a zöldség- és gyümölcs fogyasztás jóval elmarad ettől. A magyarok 28%-a fogyaszt ugyanis naponta gyümölcsöt és csak 21,7% fogyaszt naponta zöldséget.

Az útifű maghéj és az almapektin a legtöbbet kutatott rostok közé tartoznak. Az útifű maghéj kb. 70%-ban vízoldékony rostokból áll, míg az almapektin 100%-ban vízoldékony. Hogy ez pontosan mit is jelent, arról Benkovics Péter életmódtanácsadónk beszél videónkban, és további érdekességeket is megoszt erről a két szuper rostforrásról.

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Kapcsolódó termékek
Ezt láttad már?
Netamin Útifű maghéj + almapektin tabletta
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér