fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Videók
Barátcserje hatása a női hormonpanaszokra

Barátcserje hatása a női hormonpanaszokra- Videó a cikkben!

A barátcserje lehet a megoldás 4 női hormonpanaszra is. Melyek ezek és mit érdemes még a barátcserjéről tudni? Videónkból megtudhatod!

A hölgyek legjobb barátjaként is említik a barátcserjét és valóban kiérdemelte ezt a címet ez az értékes gyógynövény. A kutatások szerint 4 női hormonproblémára is kedvező hatással van, enyhíti a tüneteket és segít a kezelésükben. Ha kíváncsi vagy rá, hogy melyek ezek, akkor cikkünkben megtalálhatod vezető életmódtanácsadónk videóját a témában.

A barátcserje egy Közép-Ázsiában és a Földközi-tenger vidékén őshonos, de hazánkban is áttelelő illatos cserje. Bogyós termését már az ókor óta használják gyógyászati célokra, például menstruációs panaszokra és a termékenység fokozására is. Nemi hormonokat nem tartalmaz, de közvetetten mégis képes hatni a nemi hormonok termelésére.

A barátcserje pozitív hatásait a modern orvostudomány is vizsgálni kezdte. Az eddigi eredmények szerint 4 fő területen kiemelten hasznos. Támogatja a menstruációs ciklus megfelelő működését, enyhítheti a PMS és a változókori tüneteket is, valamint segíthet a fogantatást nehezítő zavarok megszüntetésében is.

Részleteket a Barátcserje hatásáról, szedéséről és további érdekes információkat tudhatsz meg, ha megnézed videónkat!

Kapcsolódó termékek
Ezt láttad már?
Netamin Barátcserje kapszula 200/390 mg
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér