Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
14900 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Videók
Benkovics Péter az M1 csatorna „Életkor” című műsorában

Benkovics Péter az M1 csatorna „Életkor” című műsorában

Az inkontinencia népbetegség, ami nőknél mintegy hatszor gyakrabban fordul elő. Az M1 csatorna Életkor című műsorának egyik adása is foglalkozott ezzel a kérdéssel melyben a Netamin is közreműködhetett. Videó a cikkben!

Az inkontinencia népbetegség, ami nőknél mintegy hatszor gyakrabban fordul elő. Mégsem beszélünk róla szívesen, tabu témának gondoljuk, ezért sajnos sokan arról sem tudnak, hogy életmódbeli, táplálkozási szokások megváltoztatásával, természetes úton is enyhíthető a probléma.

Szerencsére azért nincs minden veszve, hiszen az M1 csatorna Életkor című műsorának egyik adása is foglalkozott az inkontinencia kérdésével. Nagy örömmel töltött el, amikor felkértek, hogy szakértőként beszéljek ebben a szegmensben - nem csak azért, mert a Netamin kínálatában is régóta megtalálható az UroVitál hölgyeknek, ami egy inkontinencia esetén javasolt természetes készítmény, hanem mert termékeink mellett állandó célkitűzésünk, hogy életmódbeli tanácsokkal is szolgáljunk.

Remélem, hogy most is sok tévénézőnek tudtam segíteni az egészségesebb és boldogabb élet elérésében.

Az alábbi videóban megnézheted, hogy pontosan miről is beszéltem a műsorban:

Ha a témáról szóló teljes riportot meg szeretnéd nézni, itt megteheted:

Szeretettel és üdvözlettel:

Benkovics Péter

életmód-tanácsadó

netamin.hu

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér