fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
15000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Videók
Magnéziumhiány okai és tünetei videó

Magnéziumhiány okai és tünetei - Videó a cikkben!

Melyek a magnéziumhiány okai és kiket érinthet? Milyen formában érdemes pótolni? Videónkban mindent megtudhatsz a magnéziumról!

A magnézium egy létfontosságú ásványi anyag, testünk minden sejtjében jelen van, nélküle a sejtek nem tudnak megfelelően működni. Mégis, a magnéziumhiány az egyik leggyakoribb tápanyaghiány a világon, ami a fejlett nyugati országok lakosságát is nagy mértékben érinti. A magnéziumhiány okai között szerepel a túlzott koffein- és alkoholfogyasztás, a stressz, és számos gyógyszer szedése is. A magyarok táplálkozási és életmódbeli szokásai is a nyugatot követik, ezért a magnéziumhiány nálunk is ugyanannyira jelentős probléma.

Felsorolni is nehéz, mi mindenre jó a magnézium, segít a normál izom-és idegműködés fenntartásában, nélkülözhetetlen az immunrendszer működésében. Emellett fontos szerepe van a szív- és érrendszer egészségében, segíti a vércukorszint szabályozását és a nemi hormonok termelését.

Hogy pontosan miért szükséges még a magnéziumpótlás, melyek a magnéziumhiány okai és tünetei, mennyi az ajánlott napi bevitel, milyen formában érdemes pótolni a magnéziumot, azt - egyéb érdekességekkel, kutatások eredményeivel fűszerezve -,  megtudhatod a videóból, melyben Benkovics Péter vezető életmódtanácsadónk beszél a magnéziumról.

Ha éppen sietsz és kevesebb idő áll rendelkezésedre, de mégis érdekel a téma, akkor se maradj le, hallgasd meg 3 perces összefoglaló videónkat!  Ebben szintén a magnézium fontosságáról tudhatsz meg információkat,  illetve arról, hogy kiket érint a magnéziumhiány, és melyik a legjobb magnéziumforma a számodra.

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Kapcsolódó termékek
Ezt láttad már?
Netamin Szerves Magnézium trió tabletta
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér