fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Videók
Magnéziumhiány okai és tünetei videó

Magnéziumhiány okai és tünetei - Videó a cikkben!

Melyek a magnéziumhiány okai és kiket érinthet? Milyen formában érdemes pótolni? Videónkban mindent megtudhatsz a magnéziumról!

A magnézium egy létfontosságú ásványi anyag, testünk minden sejtjében jelen van, nélküle a sejtek nem tudnak megfelelően működni. Mégis, a magnéziumhiány az egyik leggyakoribb tápanyaghiány a világon, ami a fejlett nyugati országok lakosságát is nagy mértékben érinti. A magnéziumhiány okai között szerepel a túlzott koffein- és alkoholfogyasztás, a stressz, és számos gyógyszer szedése is. A magyarok táplálkozási és életmódbeli szokásai is a nyugatot követik, ezért a magnéziumhiány nálunk is ugyanannyira jelentős probléma.

Felsorolni is nehéz, mi mindenre jó a magnézium, segít a normál izom-és idegműködés fenntartásában, nélkülözhetetlen az immunrendszer működésében. Emellett fontos szerepe van a szív- és érrendszer egészségében, segíti a vércukorszint szabályozását és a nemi hormonok termelését.

Hogy pontosan miért szükséges még a magnéziumpótlás, melyek a magnéziumhiány okai és tünetei, mennyi az ajánlott napi bevitel, milyen formában érdemes pótolni a magnéziumot, azt - egyéb érdekességekkel, kutatások eredményeivel fűszerezve -,  megtudhatod a videóból, melyben Benkovics Péter vezető életmódtanácsadónk beszél a magnéziumról.

Ha éppen sietsz és kevesebb idő áll rendelkezésedre, de mégis érdekel a téma, akkor se maradj le, hallgasd meg 3 perces összefoglaló videónkat!  Ebben szintén a magnézium fontosságáról tudhatsz meg információkat,  illetve arról, hogy kiket érint a magnéziumhiány, és melyik a legjobb magnéziumforma a számodra.

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Kapcsolódó termékek
Ezt láttad már?
Netamin Szerves Magnézium trió tabletta
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal