fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Videók
Minden, amit a prosztatáról tudni kell

Minden, amit a prosztatáról tudni kell - Videó a cikkben

A prosztata vizsgálat életeket is menthet, mégis sokan tartanak tőle. Videónkban Benkovics Péter életmódtanácsadónk igyekszik eloszlatni ezt a félelmet!

A legtöbb ember tabuként tekint a prosztata problémákra és a prosztata vizsgálatra. Az évente egyszer elvégzett pár perces vizsgálat pedig életeket menthet, ha segít időben felfedezni a bajt. A legtöbb férfi azonban fél elmenni, mi pedig most ezt a félelmet fogjuk feloldani. Videónkban beszélünk a prosztata vizsgálatról és a prosztatát érintő betegségek természetes gyógymódjairól is.

A prosztata a férfi reproduktív rendszer egy járulékos mirigye, egy izomvezérelt mechanikus kapcsoló a vizelés és az ejakuláció között. A prosztata rendellenességei közé tartozik a megnagyobbodás, a gyulladás, a fertőzés és a rák. Melyik korosztályt érintik ezek a betegségek, hogyan előzhetők meg, milyen természetes gyógymódok léteznek? Ezekről beszél videónkban Benkovics Péter életmódtanácsadónk. 

 

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Kapcsolódó termékek
Ezt láttad már?
Netamin PROSZTATA válogatáscsomag
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér