fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
25 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Videók

Zsírmáj: a leggyakoribb májbetegség - Videó a cikkben!

A zsírmáj kialakulása már a fiatalok körében is megjelent. Mi okozza a zsírmájat? Mik a tünetei és milyen étrend ajánlott zsírmáj ellen? Videó a cikkben!

A máj a legnagyobb és a legjobban regenerálódó belső szervünk, mégis a zsírmáj a leggyakoribb májbetegség a világon, amely már sajnos a fiatal generációt is érinti. A magyarok körében népbetegség, de sokan, a súlyosabb tünetek jelentkezéséig nem is tudják magukról, hogy érintettek. Pedig a zsírmáj, könnyen betartható életmód és étrendbeli változtatásokkal teljesen gyógyítható. Mi okozza a betegséget, és hogyan előzhető meg? Erről szól videónk!

Megkülönböztetünk alkoholos és nem alkoholos zsírmájat, videónkban az utóbbival foglalkozunk. A nem alkoholos zsírmáj kialakulásának okai közt szerepel az elhízás, a magas vércukorszint, inzulinrezisztencia és a magas vérnyomás, de a genetikai tényezők is szerepet játszhatnak. Jó hír azonban, hogy néhány változtatás beiktatásával a máj könnyen képes megújulni, regenerálódni.

További érdekességekért nézd meg Benkovics Péter vezető életmódtanácsadónk videóját, aki 5 életmódtrükköt is ajánl a zsírmáj ellen!

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal