fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Videók
csípő nyújtása

Csípő nyújtása, lazítása - Videó a cikkben!

Ülőmunka esetén nagyon fontos a csípő nyújtása, lazítása. Próbáld ki te is gyógytornászunk csípő mobilizációs gyakorlatait!

Sokkal több időt töltünk ülve, mint bármikor korábban a történelem során. A legfrissebb felmérések szerint a magyarok átlagosan 5,6 órát ülnek naponta. Ez nem tűnhet soknak, ám a részletes adatok már nem ennyire biztatóak, ugyanis a 18-29 évesek harmada legalább 8 órát ül mindennap, míg a diplomás férfiak ötöde sokszor napi 12 órát ül egyhelyben. A nők aktívabbak, de ők is napi 4-6 órát ülnek az irodában vagy otthon. Az ülőmunka számos negatív egészségügyi hatással jár. Ezek egyike a csípőfájdalom, melynek megelőzéséhez fontos a csípő nyújtása és lazítása.

A csípőmobilizációs gyakorlatok és a csípő nyújtása, azonban nem csak az ülőmunkát végzőknek javasolt, hanem a rendszeresen sportolóknak is, illetve akik sokat állnak napközben.

Gyógytornászunk Ambrusné Michelbelger Ágnes néhány otthon is elvégezhető tornagyakorlatot mutat videónkban, próbáld ki Te is!

Ezt láttad már?
Így használd a fitneszszalagot otthoni edzésekhez
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér