fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Sport
Így használd a fitneszszalagot otthoni edzésekhez

Így használd a fitneszszalagot otthoni edzésekhez

A Tuti Fogyás Fitneszszalag a XXI. század sporteszköze. Hatékony eszköz az izomtömeg növelésére és a testzsír csökkentésére. Egyszerűségében számos zseniális tulajdonság összegződik. Az ellenállás mértéke változik a gyakorlatok végrehajtása során, ezzel fokozott igénybevételnek teszi ki az izomzatot.

szalagA Tuti Fogyás Fitneszszalag a XXI. század sporteszköze. Hatékony eszköz az izomtömeg növelésére és a testzsír csökkentésére. Egyszerűségében számos zseniális tulajdonság összegződik. Az ellenállás mértéke változik a gyakorlatok végrehajtása során, ezzel fokozott igénybevételnek teszi ki az izomzatot.

Az ellenállás négyzetesen növekszik a nyúlással, így minden gyakorlat során a mozdulat csúcsán a legnagyobb az ellenállás – ami lényegesen jobban stimulálja az izomzatot, mint a súlyok emelése. Az elasztikus szalag az izomszövet munkájához alkalmazkodik: az izomszövet ugyanis minél inkább összehúzódik, annál erősebb. A szalag viszont azáltal, hogy nyúlása során fokozódik az ellenállása, mindig optimális terhelést biztosít az izom számára.

Olyan izomcsoportokat is meg lehet dolgoztatni vele, melyeket másképp roppant nehéz. Míg a súllyal végzendő gyakorlatok száma véges, hiszen csak a gravitáció ellenében lehet őket végezni, a szalag elasztikus ellenállásából fakadó lehetőségeknek csak fantáziánk – és kondíciónk – szabhat

határt.

A Tuti Fogyás Fitneszszalag használata kíméli az ízületeket, ezért széles körben használják

rehabilitációs célokra is. Különleges anyaga akár hatszoros hosszra, vagy húszezer alkalommal, hosszának háromszorosára nyújtható szakadás nélkül. Könnyű, kis helyen is elfér, így bárhová magunkkal vihetjük. Használata egyszerű, idősek és fiatalok egyaránt könnyedén megtanulhatják. Gazdaságos, szuper árával szerintünk az egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkező, univerzális fitnesz-berendezés.

Hogy a Tuti Fogyás fitneszszalagban minél több, mozgásban gazdag örömöt leljen, érdemes pár tanácsot betartani:

  • Vigyázz arra, nehogy elvágd valamivel!
  • A sérülésmentes szalag hosszú évekig használható, de bármilyen kis szakadás esetén nem szabad tovább használni!
  • Kerüld az éles tárgyakhoz való rögzítését, és használat előtt vedd le gyűrűdet, nyakláncodat, karórádat, esetleges testékszereidet!
  • Tárolása során a szalagot ne érje közvetlen napfény és magas hőmérséklet!
  • Gyerekek csak felnőtt felügyelete mellett használják, semmiképp se hagyd, hogy felügyelet nélkül maradjanak gyermekeid a szalag használata közben!
  • Ügyeljünk erre a tárolás során is!
  • Baba hintőporral kényelmesebbé tehetjük a szalag használatát.

A szalaggal végezhető gyakorlatok száma szinte végtelen. IDE KATTINTVA megnézheted azt a videót, amiben 23 gyakorlatot mutatok be Neked!

Ezt láttad már?
Netamin Fitneszszalag (Kezdő)
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér