Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
14900 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Emésztés
Probiotikus élesztő

Probiotikus élesztő - Antibiotikummal is bevehető! - Videó

Tudtad, hogy már létezik antibiotikummal együtt bevehető probiotikus készítmény? Ismerd meg a probiotikus élesztőt videónkból!

Szinte mindenki átesett már olyan betegségeken, mikor a gyógyulás érdekében az orvos antibiotikumot írt fel. Ezek, a bakteriális fertőzések kezelésére használt gyógyszerek azonban nem csak a káros, hanem a jó baktériumok egy részét is elpusztítják. Így a bélflóra egyensúlya könnyen felborulhat, ami bélrendszeri problémák, hasmenés, hányás előfordulásához vezethet. Az első gondolatunk ilyen esetben, hogy elkezdünk valamilyen probiotikus készítményt szedni, de a fent említett okok miatt ezeket nem ajánlott egy időben bevenni az antibiotikummal. A jó hír azonban az, hogy létezik már olyan probiotikus mikroorganizmus, amit nyugodtan bevehetsz a gyógyszerrel együtt is! Erről szól videónk.

Ez a probiotikus mikroorganizumus azonban nem baktérium, hanem az Saccharomyces Boulardii élesztőgomba. Több, mint 60 éve folynak kutatások róla és igazolták, hogy 100%-ban ellenáll az antibiotikumnak. Ezt az élesztőgombát, Henri Boulard francia mikrobiológus fedezte fel még az 1920-as éveken. A gyümölcshéjból izolálta ezt az egyedülálló probiotikus élesztőt, amit ma már milliók használnak világszerte.

Ha szeretnél több érdekes információt megtudni a témában, akkor nézd meg Benkovics Péter vezető életmódtanácsadónk videóját és ismerd meg a Netamin Probiotikus élesztő készítményt is!

Ezt láttad már?
Netamin Probiotikus élesztő kapszula
Netamin Facebook oldal Netamin Tiktok oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér