fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Videók
Inerval drill edzés videó

Tuti Fogyókúra – 2. EDZÉS: Interval Drill

Az intervallum edzés az egész testet átdolgozza, beindítja a zsírégetést és izomzatot épít. Intenzív és mérsékelt intenzitású edzésszakaszokból áll. 14 perces VIDEÓ a cikkben!

Inerval drill intervallum edzés videóA „Tuti Fogyókúra Edzések” című videósorozatban 3 különböző, egyenként 14 percig tartó anyagcsere-gyorsító edzést mutatunk be. Aki végigkalauzol téged az edzéseken: Benkovics Péter, a több ezer példányban eladott Tuti Fogyás Program c. könyv szerzője.

A sorozatot ajánljuk mindenkinek, aki szeretne fogyni, esztétikusabb és formásabb alakra vágyik vagy csak aktívabb, egészségesebb szeretne lenni.

 

A gyakorlatok elvégzéséhez a saját testeden és egy fitneszszalagon kívül semmi másra nincs szükséged! Javasoljuk, hogy minimum heti 3x végezd el a gyakorlatokat!

Intervallum edzés

Az alábbi videóban egy, az egész testet alaposan átdolgoztató intervallum edzést mutatunk be. Az intervallum edzés lényege, hogy intenzív és mérsékelt intenzitású edzésszakaszok váltogatják egymást. Az egyik leghatékonyabb edzésforma, hiszen nem csak a zsírégetést indítja be, de szép, esztétikus izomzatot is épít.

A másik két edzést az alábbi linkekre kattintva érheted el:

1. EDZÉS: Double Tabata

3. EDZÉS: Burpee XX

Ezt láttad már?
Tuti Fogyókúra – 3. EDZÉS: Burpee XX
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér