fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Jótékonyság
150 000 Ft adomány az Igazgyöngy Alapítványnak - köszönjük!

300 ezer forintos Netamin adomány – ez MIND NEKTEK KÖSZÖNHETŐ!

[caption id="attachment_22551" align="alignright" width="225"]150 000 Ft adomány az Igazgyöngy Alapítványnak - köszönjük! 150 000 Ft adomány az Igazgyöngy Alapítványnak - köszönjük![/caption]

Mindig is tudtam: ha a Netaminosok összefognak egy közös, nemes cél érdekében, akkor nagyon sokra képesek.

Tudtam (és minden Netamin munkatárs tudta), és mégis, minden várakozásomat felülmúlta az a reakció, ami a 2018. év végi felhívásunkra érkezett.

Arra kértük a Netaminos tábort, vagyis titeket, hogy szavazzatok, mely alapítvány részesüljön az adományra szánt 300 ezer forintból. A szavazatok az első naptól fogva záporoztak, és emellett hihetetlenül sok segítő vélemény, szívmelengető üzenet is beérkezett hozzánk – persze mi mindet nagyon szívesen olvastuk, az első betűjüktől az utolsóig! :-)

Nehéz volt döntést hoznunk, mivel a sorrendiség ellenére is rengeteg szavazatot kapott mind a 3 jelölt szervezet. Ezért megfogadtuk többetek tanácsát, és úgy döntöttünk, háromfelé osztjuk az összeget:

 


[caption id="attachment_22561" align="alignright" width="275"] 100 000 Ft adomány a Noé Állatotthonnak - köszönjük![/caption]

150 ezer forinttal segítjük az Igazgyöngy Alapítványt, mely a gyerekszegénység és a nyomor ellen küzd.

100 ezer forinttal segítjük a Noé Állatotthon Alapítványt, mely a bajba jutott állatok mentésével foglalkozik.

50 ezer forinttal segítjük a Magyar Természetvédők Szövetségét, mely a természet védelmét és a fenntartható fejlődést segíti.


A szeretet és az összefogás ereje tényleg mindent elsöprő! Ismét tanúbizonyságot tettetek, hogy az ország leghálásabb és legjobb vásárló- illetve olvasóközönsége vagytok :-)

Még egyszer, hálásan köszönünk minden egyes szavazatot és támogató, segítő levelet. Köszönjük azt is, hogy nálunk vásároltok vitaminokat, étrend-kiegészítőket, hiszen csakis emiatt lehetséges, hogy egyre gyakrabban tudunk jótékonysági célokat támogatni.

[caption id="attachment_22552" align="alignnone" width="474"]50 000 Ft adomány az MTVSZ-nek - köszönjük! 50 000 Ft adomány az MTVSZ-nek - köszönjük![/caption]

 

Az adományozásról a jövőben sem feledkezünk meg! Olvass minket, vásárolj nálunk, hogy legközelebb is együtt adhassunk!

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Ezt láttad már?
Herpesz ellen lizin - valóban hatásos? Hogyan használjuk?
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal