fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
15000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Jótékonyság
150 000 Ft adomány az Igazgyöngy Alapítványnak - köszönjük!

300 ezer forintos Netamin adomány – ez MIND NEKTEK KÖSZÖNHETŐ!

[caption id="attachment_22551" align="alignright" width="225"]150 000 Ft adomány az Igazgyöngy Alapítványnak - köszönjük! 150 000 Ft adomány az Igazgyöngy Alapítványnak - köszönjük![/caption]

Mindig is tudtam: ha a Netaminosok összefognak egy közös, nemes cél érdekében, akkor nagyon sokra képesek.

Tudtam (és minden Netamin munkatárs tudta), és mégis, minden várakozásomat felülmúlta az a reakció, ami a 2018. év végi felhívásunkra érkezett.

Arra kértük a Netaminos tábort, vagyis titeket, hogy szavazzatok, mely alapítvány részesüljön az adományra szánt 300 ezer forintból. A szavazatok az első naptól fogva záporoztak, és emellett hihetetlenül sok segítő vélemény, szívmelengető üzenet is beérkezett hozzánk – persze mi mindet nagyon szívesen olvastuk, az első betűjüktől az utolsóig! :-)

Nehéz volt döntést hoznunk, mivel a sorrendiség ellenére is rengeteg szavazatot kapott mind a 3 jelölt szervezet. Ezért megfogadtuk többetek tanácsát, és úgy döntöttünk, háromfelé osztjuk az összeget:

 


[caption id="attachment_22561" align="alignright" width="275"] 100 000 Ft adomány a Noé Állatotthonnak - köszönjük![/caption]

150 ezer forinttal segítjük az Igazgyöngy Alapítványt, mely a gyerekszegénység és a nyomor ellen küzd.

100 ezer forinttal segítjük a Noé Állatotthon Alapítványt, mely a bajba jutott állatok mentésével foglalkozik.

50 ezer forinttal segítjük a Magyar Természetvédők Szövetségét, mely a természet védelmét és a fenntartható fejlődést segíti.


A szeretet és az összefogás ereje tényleg mindent elsöprő! Ismét tanúbizonyságot tettetek, hogy az ország leghálásabb és legjobb vásárló- illetve olvasóközönsége vagytok :-)

Még egyszer, hálásan köszönünk minden egyes szavazatot és támogató, segítő levelet. Köszönjük azt is, hogy nálunk vásároltok vitaminokat, étrend-kiegészítőket, hiszen csakis emiatt lehetséges, hogy egyre gyakrabban tudunk jótékonysági célokat támogatni.

[caption id="attachment_22552" align="alignnone" width="474"]50 000 Ft adomány az MTVSZ-nek - köszönjük! 50 000 Ft adomány az MTVSZ-nek - köszönjük![/caption]

 

Az adományozásról a jövőben sem feledkezünk meg! Olvass minket, vásárolj nálunk, hogy legközelebb is együtt adhassunk!

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Ezt láttad már?
Maca gyökér 5  jótékony hatása a nőkre- Videó a cikkben!
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér