fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Jótékonyság
Segítsünk együtt! Légy részese te is az Netamin adományozásának!

Segítsünk együtt! Légy részese te is az Netamin adományozásának!

Mindenkit jó érzéssel tölt el, ha önzetlenül adhat, főleg ha ezzel azokon tud segíteni, akik igazán rászorulnak. Arra kérjük a Netaminos közösség tagjait, hogy segítsenek eldönteni, hova kerüljön a támogatás. Szeretnénk ezt az összeget a lehető legjobb célokra fordítani, arra, amit Te is a legjobbnak gondolsz.

„Ott kezdődik a nagyemberség, hogy az ember észreveszi, hogy mások is élnek a földön őkívüle, és amit tesz, úgy teszi, hogy nemcsak magára gondol, hanem másokra is.” – Szabó Magda


Mindenkit jó érzéssel tölt el, ha önzetlenül, viszonzást nem várva adhat, különösen, ha ezzel azokon tud segíteni, akik igazán rászorulnak. Szerencsére ma már mindenhol, így Magyarországon is egyre több olyan csodálatos alapítvány, illetve szervezet létezik, mely áldozatos munkájával napról napra igyekszik boldogabbá, egészségesebbé és élhetőbbé tenni a világot.

A Netamin küldetésének nagyon fontos része, hogy az egészséges életmódot ne csak termékeinkkel, cikkeinkkel támogassuk, hanem időről-időre adományozással is segítsünk olyan szervezeteket, akikkel együtt építhetünk egy szebb, teljesebb jövőt. Ennek pedig nem csak az emberi egészség és jóllét, hanem környezetünk, a természet és a minket körülvevő élőlények segítése is elengedhetetlen eleme.

Mi hiszünk a közösség erejében!

Ahogy a jótékony alapítványok is a közösségeknek köszönhetően tudnak pozitív változásokat elérni a világban, úgy a Netaminosok közösségében is óriási erő rejlik. Minden egyes vásárlásoddal Te is hozzájárulsz a Netamin következő adományához, sőt, lehetővé teszed, hogy minél többet és minél gyakrabban adhassunk jótékony célokra.

A Te vásárlásodnak is köszönhető, hogy a Netamin az új évet rögtön 300 ezer forint adomány kiosztásával tudja kezdeni! Igen, jól olvasod: 2019. januárban 300 ezer forintot teljes egészében társadalmi szervezetek megsegítésére fordítunk!

Most azonban egy kis plusz segítséget is kérnénk. Úgy gondoltuk, ezúttal valami újjal próbálkozunk, és kezetekbe adjuk az irányítást. Arra kérjük a Netaminos közösség minden tagját, így Téged is, hogy legyen még inkább részese az adományozás örömének és segítsen eldönteni, hova kerüljön a támogatás. Szeretnénk ezt az összeget a lehető legjobb célokra fordítani, arra, amit Te is a legjobbnak gondolsz.

Hogy neked konkrétan mi a teendőd? Rendkívül egyszerű, mindössze pár kattintás és egy perc alatt kész is vagy. Erre a kérdőívre kattintva kell három szervezet közül kiválasztanod egyet, amelyet vásárlásoddal szívesen támogatnál – a Te eddigi és jövőbeni vásárlásaid teszik ugyanis lehetővé, hogy adományt adhassunk.

Te szavazol, mi segítünk.

A jótékony szervezetekről készítettünk egy-egy rövid ismertetőt is (ha még többet szeretnél tudni róluk, látogass el a honlapjaikra!):

 

Igazgyöngy Alapítvány

Az Igazgyöngy Alapítvány 1999 óta dolgozik az esélyegyenlőségért, társadalmi integrációért, a gyerekszegénység, és az átörökített mélyszegénység felszámolásáért. Európa tíz legszegényebb régiójának egyikében, az Észak-alföldi régióban működik, központja Berettyóújfaluban található. Az alapítvány alapfokú művészetoktatási iskolát tart fenn, mely a kistérség 6 településén végez művészeti nevelő munkát.

Az alapítvány weboldala (és a logó forrása): https://igazgyongyalapitvany.hu/

 

Magyar Természetvédők Szövetsége:

A Magyar Természetvédők Szövetsége több mint 100 hazai környezet- és természetvédő szervezet közössége, fő célja a természet egészének a védelme és a fenntartható fejlődés elősegítése. A szövetség tagjai Magyarország minden megyéjében jelen vannak és küzdenek természeti értékeink megóvásáért, a környezeti terhelések megelőzéséért.

A szervezet weboldala (és a logó forrása): https://mtvsz.hu/

 

Noé Állatotthon Alapítvány

A Noé Állatotthon Alapítvány Budapest legnagyobb állatotthona, ahol 1992 óta végzik a bajba jutott, megkínzott, balesetet szenvedett állatok mentését. Egyik legfontosabb alapelvük, hogy minden élőlénynek joga van az élethez, ezért egyetlen állatot sem altatnak el. 8,5 hektáros fővárosi állatmenhelyük mellett már Vas megyében, Szergényben is tevékenykednek.

Az alapítvány weboldala (és a logó forrása): http://www.noeallatotthon.hu/

Még egyszer a kérdőív, ahol leadhatod szavazatodat: KATTINTS IDE>>

Bizonyítsuk be, hogy milyen fantasztikus dolgokra vagyunk képesek közösen, mi, Netaminosok! Hálásak vagyunk, hogy minket olvasol és nálunk vásárolsz, segítségedet pedig előre is köszönjük!

Ezt láttad már?
300 ezer forintos Netamin adomány – ez MIND NEKTEK KÖSZÖNHETŐ!
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér