fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Jótékonyság
Gyerekvitaminokat adományoztunk! Köszönjük, hogy TE is hozzájárultál ehhez!

Gyerekvitaminokat adományoztunk! Köszönjük, hogy hozzájárultál Te is!

Gyerekvitaminokat adományoztunk! Köszönjük, hogy TE is hozzájárultál ehhez - azt, hogy segíthetünk, a TE vásárlásaidnak is köszönhetjük!

Gyerekvitaminokat adományoztunk! Köszönjük, hogy TE is hozzájárultál!

Gyerekvitaminokat adományoztunk! Köszönjük, hogy TE is hozzájárultál ehhez!„A gyerek az öröm, a reménység. Gyönge testében van valami világi; ártatlan lelkében van valami égi; egész kedves valója olyan nékünk, mint a tavaszi vetés: ígéret és gyönyörűség.” – Gárdonyi Géza

A gyerekek mindannyiunk közös jövőjét jelentik, ezért kötelességünk, hogy védelmükről, egészséges testi-lelki-szellemi fejlődésükről és boldogságukról gondoskodjunk. A netamin.hu csapata tisztában van ezzel a felelősséggel, éppen ezért nekünk is kiemelt fontosságú célunk az utánunk érkező generációk támogatása.

Számunkra természetes, hogy a gyerekeknek is abban segítünk, amihez a legjobban értünk: egészségesebb élet elérésében. Ezúttal visszatértünk egy korábban már meglátogatott helyszínre, Bódvalenkére és most a legkisebbeknek vittünk 100 db Netamin Multivitamin+vas JUNIOR rágótablettát.

„De sokat nőttél, mióta nem láttalak!” Gyakran hallják ezeket a dicsérő szavakat a gyerekek. De belegondoltál-e már abba, mennyi tápanyagra van szüksége a gyermeki szervezetnek, hogy ezt az intenzív növekedést táplálni tudja? A fejlődés, növekedés, megfelelő immunitás eléréséhez nélkülözhetetlenek a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek.

Rendkívül nagy öröm számunkra, hogy a gyerekek, közös jövőnk egészségéhez hozzájárulhattunk vitamin-adományunkkal. Egyvalamit azonban fontos tudnod: nélküled ez nem sikerült volna! Azt, hogy ilyen nemes célokat segíthetünk és önzetlenül adhatunk, a TE vásárlásaidnak is köszönhetjük!

Teljes szívből köszönjük, hogy te is a Netamint választod, a mi vitaminjainkat, étrend-kiegészítőinket vásárolod, és így egyre gyakrabban tudunk jótékony ügyeket támogatni!

Ezt láttad már?
Béta-Immun csomag GYEREKEKNEK
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér