fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Jótékonyság
Köszönjük Neked is, hogy adhattunk – most a Sportos Cukorbetegeket támogattuk!

Adni jó! -Most a sportos cukorbetegeket támogattuk!

A Sportos Cukorbetegek Egyesületének egyik fő célja a cukorbeteg gyermekek és felnőttek segítése a versenysportok vagy szabadidős sportágak felé, valamint az egészségvédelem, az egészséges életmódra nevelés, a cukorbetegség megelőzéséhez is. Most őket támogattuk 300 csomag Vegan Protein Triplex növényi fehérjével!

A Netamin termékeinek vásárlásával nem csak a Te életed válhat boldogabbá és egészségesebbé, hanem másokon is segítesz ennek elérésében! Hogyan lehet ez?
Minden egyes megvásárolt termékkel hozzájárulsz ahhoz, hogy jótékony célokra is tudjunk fordítani, legyen szó étrend-kiegészítők, élelmiszer, pénz, vagy bármilyen fontos segítség biztosításáról. Neked is köszönhető, hogy egyre többször tudunk adományozni különböző jótékonysági szervezetetnek.
A Netamin csapata örömmel jelenti be, hogy ezúttal a Sportos Cukorbetegek Egyesületének tudtunk segíteni, mégpedig 300 csomag Vegan Protein Triplex növényi fehérje átadásával! Az adomány értéke összesen bruttó 1.797.000 Ft!
A Sportos Cukorbetegek Egyesületének egyik fő célja a cukorbeteg gyermekek és felnőttek segítése a versenysportok vagy szabadidős sportágak felé. Emellett az egészségvédelem, az egészséges életmódra nevelés, a cukorbetegség megelőzéséhez, illetve kezeléséhez szükséges tevékenységek támogatása is fontos részei a szervezet küldetésének. További információkat a www.sportoscukros.hu weboldalon olvashatsz róluk!
Miért tartjuk fontosnak a Sportos Cukorbetegek támogatását? A cukorbetegség sajnos a modern kor egyik rohamosan terjedő járványa: csak hazánkban egymillió diagnosztizált cukorbeteg él, és több százezren vannak olyanok, akiknél még nem ismerték fel a betegséget.
A cukorbetegség megelőzése és kezelése leghatékonyabban tudatos táplálkozással és életmódváltással, különösképpen testmozgással segíthető. Ahogy a Sportos Cukorbetegek Egyesülete, úgy a Netamin csapata is tudja ezt, a célunk tehát közös: szeretnénk minél több emberhez eljuttatni ezt az üzenetet és a magunk módján támogatni a cukorbetegség megelőzését vagy kezelését célzó törekvéseket.
Miért éppen növényi fehérjét adományoztunk? A fehérje az izmok, illetve az emberi szervezet legfőbb építőanyaga. Köztudott, hogy sportoláshoz nélkülözhetetlen a megfelelő, jó minőségű fehérjebevitel. Nincs ez másképp cukorbetegek esetében sem, sőt: bizonyított, hogy a növényi alapú táplálkozás és a növényekből kinyert fehérje hozzájárulhat a cukorbetegség kialakulásának megelőzéséhez is! Mi több, a sport és a növényi fehérje kombinációja a már kialakult cukorbetegség állapotán is jelentősen javíthat.

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér