fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Jótékonyság
Adni jó! A Netamin vitaminokkal és élelmiszerekkel segített Bódvalenke lakosainak!

Adni jó! A Netamin vitaminokkal és élelmiszerekkel segített Bódvalenke lakosainak!

ni úgy, hogy nem várunk érte semmit az egyik legcsodálatosabb érzés a világon. Év végén megnő a különböző jótékonysági akciók száma, ilyenkor az adni akaró emberek még inkább igyekeznek segíteni a nélkülözőkön. A Netamin Bódvalenkén, az ország egyik legszegényebb falujában osztott adomány csomagokat a rászorulóknak.

Adni úgy, hogy nem várunk érte semmit: ennél nincs csodálatosabb érzés a világon. Az év végén, az ünnepek közeledtével megnövekszik a különböző jótékonysági akciók száma, a jólelkű és önzetlenül adni akaró emberek igyekeznek segíteni a nélkülözőkön.

Szerencsére elmondhatjuk, hogy évről évre egyre több az adakozók száma, ki pénzzel, ki étellel, ki egyéb felajánlással igyekszik ilyenkor segíteni. A Netamin ezúttal egy nagyon nemes összefogáshoz csatlakozott a 2019-es év végén: Bódvalenkén, az ország egyik legszegényebb falujában osztottunk adomány csomagokat a rászorulóknak.

A Netamin hozzájárulása az akcióhoz:

  • 144 db Netamin Alapvitamin tabletta (multivitamin készítmény)
  • 144 db Netamin Gyerekvitamin rágótabletta
  • 80 000 Ft értékű élelmiszer

Nézd meg a videónkat az előkészületekről:

Szeretnénk, ha tudnád, hogy Te, ezen sorok olvasója is hozzájárultál ahhoz, hogy adományozhattunk Bódvalenke lakosainak! Köszönjük, hogy látogatod az oldalunkat, olvasod a cikkeinket és leveleinket, és természetesen azt is, ha vásárolod a termékeinket!

Adni jó, de együtt adni még jobb! A Netaminos közösség nélkül most sem ment volna!

Habár az év végén mindig hangsúlyosabbá válik a jótékonykodás és az adományozás, a Netaminnál nemcsak karácsonykor, de év közben is figyelmet fordítunk a rászorulókra. Téged is arra ösztönzünk, hogy tégy hasonlóan: évszaktól, alkalomtól függetlenül keresd mindig azokat a lehetőségeket, amelyekkel jobbá teheted mások életét! Ne feledd, nem muszáj pénzt költened, akár megunt ruhákkal, játékokkal, vagy önkéntes munkával is hozzájárulhatsz mások boldogságához.

Köszönjük még egyszer, hogy itt vagy velünk! Olvass minket, vásárolj nálunk, hogy legközelebb is együtt adhassunk!

Ezt láttad már?
Adományunk a 'hajléktalan' óvodának
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér