Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
14900 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Szájhigiénia
1 döbbenetesen egyszerű fogfehérítő trükk

1 döbbenetesen egyszerű fogfehérítő trükk

Az Egyesült Államok egyik legismertebb, természetes otthoni fogfehérítő receptje: eperrel fogat mosni. Az eperben lévő természetes savak és a kemény magok letisztítják a fogfelületet és fehéríthetik a fogakat. Köztudott, hogy a híres modell, Tyra Banks és Catherine Zeta-Jones színésznő kedvelt fogfehérítő módszere.

eper_fogmosasAz Egyesült Államok egyik legismertebb, természetes otthoni fogfehérítő receptje:

eperrel fogat mosni. Az eperben lévő természetes savak és a kemény magok letisztítják a fogfelületet és fehéríthetik a fogakat. Köztudott, hogy a híres modell, Tyra Banks és Catherine Zeta-Jones színésznő kedvelt fogfehérítő módszere.

A módszer hátránya, hogy a savak és kemény magok – melyek a lerakódások eltávolításában segítenek és a fehérítést végzik – bizonyos mértékig károsítják a fogfelületet. Ezért amennyiben ezt a módszert alkalmazzuk, semmiképp nem javasolt az eperrel való fogmosás után hagyományos fogkrémmel fogat mosni, illetve dohányozni, teát vagy kávét fogyasztani, mert ekkor az eperkezeléstől kissé meglágyult fogzománcban sérüléseket vagy elszíneződést okozhatunk.

Gyakorlatban úgy történik a végrehajtása, hogy a nyers epret villával összezúzzuk, vagy összerágjuk és a kapott pépes gyümölccsel alaposan fogat mosunk 2 percen keresztül, naponta egyszer addig, amíg nem tapasztalunk kielégítő eredményt.

Ezt láttad már?
Eper-tudnivalók röviden: vitaminok, kalóriák, felhasználás
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér