fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
15000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Gyógynövények
A Ginzeng az új csodaszer a fogyásban?

Ginzeng – a férfias gyógynövény

Már a legendás ázsiai harcosok is használták, akik birodalmakat döntöttek meg. A ginzeng az egyik legrégebb óta használt gyógynövény, mely szedéséből főleg a férfiak profitálhatnak: növeli a fizikai és szellemi teljesítőképességet, emeli az általános energiaszintet, és a szexuális teljesítményt is csúcsra járatja. Kell ennél jobb kiegészítő?

Ficus GinsengMár a legendás ázsiai harcosok is használták, akik birodalmakat döntöttek meg. A ginzeng az egyik legrégebb óta használt gyógynövény, mely szedéséből főleg a férfiak profitálhatnak: növeli a fizikai és szellemi teljesítőképességet, emeli az általános energiaszintet, és a szexuális teljesítményt is csúcsra járatja. Kell ennél jobb kiegészítő?

A ginzeng évezredek óta használt keleti gyógynövény, őshazájában az “élet gyökerének” nevezik. A szibériai ginzeng egy Távol- Keleten őshonos cserje, melynek sajátossága, hogy csak árnyékban tud nőni. A ginzengből készült étrend- kiegészítők a növény gyökerét tartalmazzák, porított formában. A tudomány még ma is kutatja a benne található 10 féle ginzenozid, 9 féle vitamin és 3 féle fontos ásványi anyag, valamint a köztük lévő szinergia lehetséges hatásait; de az bizonyított, hogy a ginzeng hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához, ezért használata különösen javasolt fáradtság, kimerültség fennállásakor, illetve nagyobb fizikai vagy szellemi megterhelések esetén.

Már a legendás ázsiai harcosok is használták a ginzenget. Nem állítjuk, hogy emiatt tudták leigázni az ismert világ nagyobb részét, de bizonyára hasznukra szolgált a megnövekedett erő és kitartás. A csatákban biztosan segítségükre volt az is, hogy a ginzeng csökkenti a fáradékonyságot, és növeli a kitartást. Az immunrendszert erősítve a katonáknak nem kellett betegségekkel sem bajlódnia.

Napjainkban nem csak azok szedik a ginzenget, akik fokozott fizikai teljesítményre vágynak, hanem azok is akik szellemileg akarnak a csúcson lenni. A ginzeng ebben is segít: bizonyítottan fokozza a szellemi teljesítőképességet, az emlékezőképességet és a koncentrálóképességet, emellett növeli a szervezet stresszel szembeni ellenállását.

Az már csak hab a tortán, hogy a ginzeng közismert afrodiziákum is: napjaink természetes potencianövelő készítményeinek leggyakoribb összetevője!

Összetett hatásait viszgálva egyértelműen láthatjuk: a ginzeng nem csak az ókor, de a modern harcosoknak is hű segítőtársa!

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Kapcsolódó termékek
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér