fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Gyógynövények
A Ginzeng az új csodaszer a fogyásban?

Ginzeng – a férfias gyógynövény

Már a legendás ázsiai harcosok is használták, akik birodalmakat döntöttek meg. A ginzeng az egyik legrégebb óta használt gyógynövény, mely szedéséből főleg a férfiak profitálhatnak: növeli a fizikai és szellemi teljesítőképességet, emeli az általános energiaszintet, és a szexuális teljesítményt is csúcsra járatja. Kell ennél jobb kiegészítő?

Ficus GinsengMár a legendás ázsiai harcosok is használták, akik birodalmakat döntöttek meg. A ginzeng az egyik legrégebb óta használt gyógynövény, mely szedéséből főleg a férfiak profitálhatnak: növeli a fizikai és szellemi teljesítőképességet, emeli az általános energiaszintet, és a szexuális teljesítményt is csúcsra járatja. Kell ennél jobb kiegészítő?

A ginzeng évezredek óta használt keleti gyógynövény, őshazájában az “élet gyökerének” nevezik. A szibériai ginzeng egy Távol- Keleten őshonos cserje, melynek sajátossága, hogy csak árnyékban tud nőni. A ginzengből készült étrend- kiegészítők a növény gyökerét tartalmazzák, porított formában. A tudomány még ma is kutatja a benne található 10 féle ginzenozid, 9 féle vitamin és 3 féle fontos ásványi anyag, valamint a köztük lévő szinergia lehetséges hatásait; de az bizonyított, hogy a ginzeng hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához, ezért használata különösen javasolt fáradtság, kimerültség fennállásakor, illetve nagyobb fizikai vagy szellemi megterhelések esetén.

Már a legendás ázsiai harcosok is használták a ginzenget. Nem állítjuk, hogy emiatt tudták leigázni az ismert világ nagyobb részét, de bizonyára hasznukra szolgált a megnövekedett erő és kitartás. A csatákban biztosan segítségükre volt az is, hogy a ginzeng csökkenti a fáradékonyságot, és növeli a kitartást. Az immunrendszert erősítve a katonáknak nem kellett betegségekkel sem bajlódnia.

Napjainkban nem csak azok szedik a ginzenget, akik fokozott fizikai teljesítményre vágynak, hanem azok is akik szellemileg akarnak a csúcson lenni. A ginzeng ebben is segít: bizonyítottan fokozza a szellemi teljesítőképességet, az emlékezőképességet és a koncentrálóképességet, emellett növeli a szervezet stresszel szembeni ellenállását.

Az már csak hab a tortán, hogy a ginzeng közismert afrodiziákum is: napjaink természetes potencianövelő készítményeinek leggyakoribb összetevője!

Összetett hatásait viszgálva egyértelműen láthatjuk: a ginzeng nem csak az ókor, de a modern harcosoknak is hű segítőtársa!

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Kapcsolódó termékek
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal