fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Lelki egészség
Netaminosok! 50 000-en vagyunk! Köszönjük!

Netaminosok! 50 000-en vagyunk! Köszönjük!

Facebook oldalunkon 50 000 fölé nőtt kedvelőink száma! Ezzel már egy nagyobb városnak megfelelő közösségünk van, ahol a legfőbb téma, az egészséges életmód! Szuperek vagytok, köszönjük nektek!

otvenezer_like_facebook_netaminEgészen pontosan 51 143-an vagyunk Facebook oldalunkon, amikor ezeket a sorokat írom. A netamin.hu ezzel Magyarország egyik legnagyobb egészséges-életmód közössége lett! Annyi szuper ember gyűlt itt össze, hogy ha külön ország lennénk, 21 országot magunk mögött tudnánk a világon!

Az egészséges életmód, a tudatos boldogságra törekvés sosem népszerű dolog, a világ talán még sosem kínált ilyen intenzitással és mennyiségben “gyors megoldásokat” az emberek igényeire. Gyors kaja, gyors kapcsolat, gyors siker, minden gyors. “Változnod nem kell, csak vedd meg ezt az izét és minden megoldódik.” - hirdeti szinte minden. Aztán ha ezeket elhisszük, valamikor egyszer csak ott vagyunk, hogy habár minden özönlik hozzánk, mégis ürességet érzünk, az egészségünk elillan, az ígért boldogság pedig sehol.

Talán mindannyian jártunk itt. Ez nem egy vidám hely. De ha már eljutottunk ide, szükséges hogy lássuk, hogy rossz az irány. Ahogy a mondás tartja: ha gödörben találod magad, hagyd abba az ásást!

És igazából mindegy is, hogy gyerekkorodtól fogva egészségesen élsz, vagy 70 évesen jutsz fordulópontra, a lényeg, hogy mire törekszel MOSTANTÓL. Hogy van-e bátorságod nevén nevezni a dolgokat, belátásra jutni ha valami rossz és felemelni a tekintetedet, új célokat kitűzni?

Amíg a szíved ver, minden pillanat egy új kezdet lehet, egyedül rajtad múlik, hogy az lesz-e. Mindig van lehetőséged gondolkodni és felmérni, hogy mi az ami hamis és mi az ami igaz. Hogy mi az ami életet és egészséget ad és mi az ami csak ígér, de valójában becsap, megrabol.

Hálás vagyok, hogy több, mint 50 000 embert tudhatok magam körül, akiknek az élete közelít ehhez a fordulóponthoz vagy már el is hagyta és épp egy jobb önmaga felé fejlődik.

Csakis a gondolkodó, bölcs ember tud elszakadni hamis, könnyű ígéretektől, és az egészséget megtalálni ott, ahol mindig is volt: a természetben. A netamin.hu nekik - Nektek -  igyekszik segíteni.

A netamin.hu csapatnál az élet alapjaiban nem változott azóta, mióta nagy szemekkel nézegettük, hogy alig több mint 100 ember lájkolja a Facebook oldalunkat. Mert mi már akkor is és az óta is szenvedélyesen kutatjuk és éljük az egészséges életmódot és minden nap törekszünk arra, hogy munkánkkal Nektek is segítsünk ebben.

Hogy időközben ilyen sokan lettünk, az csak tovább bátorít minket abban, hogy tovább haladjunk Veletek együtt ezen az úton.

Új felfedezések után kutatva, néha hibázva, de a hibákból mindig tanulva, szüntelen a jobbra törekedve, mert hisszük hogy ez maga az ÉLET és ez a boldogsághoz vezető út.

Szeretettel:

Benkovics Péter

vezető életmód-tanácsadó

netamin.hu

facebook.com/netamin

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal