fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Lelki egészség
Anthony Hopkins életvezetési tanácsa Önnek

Anthony Hopkins életvezetési tanácsa

A híres színész, Anthony Hopkins hasznos tanácsa az életről és emberekhez való hozzáállásáról és 3 fontos gondolat ezzel kapcsolatban cikkünkben!

hopkins

A híres színész egy bölcs gondolatát osztom meg a kedves olvasóval, melyből mindannyian sokat tanulhatunk. 3 fontos üzenet, ami sokat segíthet Neked is.
„Az én filozófiám: az nem az én dolgom, hogy az emberek mit gondolnak vagy mondanak rólam. Vagyok, aki vagyok és teszem amit teszek. Nem várok el semmit és elfogadok mindent. Ez az életet sokkal egyszerűbbé teszi.” Anthony Hopkins
Elgondolkodtató sorok. Számomra 3 fontos dolog tűnik ki ezekből a sorokból:

  • 1. Túl sok időt és energiát töltünk azzal, hogy az emberek mit gondolnak vagy beszélnek rólunk. Emberi természetünknek nagyon hízeleg, ha az emberek elégedettek velünk vagy dicsérnek minket. Ennek azonban hatalmas ára van, mert az emberek jó véleménye nagyon illékony dolog, és semmi nem garantálja a tartósságukat. Az, aki az emberek elismeréséért küzd, az végül az egész életét fel kell hogy adja ezért. Nem hiába mondta Jézus is: „jaj nektek, mikor minden ember jót mond felőletek!”. Nagy igazság: akinek célja van, aki értelmes életet él, az mindenképp ki fogja váltani több-kevesebb ember ellenszenvét. Ez ezzel jár, ezt el kell fogadni.
  • 2. Nagyon sok keserűséget okoz nekünk, hogy olyan sokat várunk el emberektől, dolgoktól. Aztán csalódunk, mikor a számításaink nem jönnek be. Ilyenkor nem a világ a hibás, hanem mi magunk. Legyük készek bármilyen jóra is, de ne várjuk el!
  • 3. Értelmes, működő szabályok mentén az élet egyszerűbb és boldogabb lehet. De ezt senki nem kapja készen, ezeket a szabályokat mindenkinek magának kell kikutatnia és magáévá tennie.Te szabályok mentén éled az életed?
Boldogabb vagy azoktól a szabályoktól, amiket elfogadsz az életedben?
Ha bármelyik kérdésre „nem” a válasz, akkor ideje nekiállni keresni!
Csodálatos kaland, tessék bátran belevágni!
Még ma!
Péter
 

Ezt láttad már?
7 hétköznapi rutin, ami a boldogságod rovására megy
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér