fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Lelki egészség
A depresszió leküzdése - Nem vagy egyedül!

A depresszió leküzdése - Nem vagy egyedül!

Világszerte 300 millió ember szenved depressziótól, ami pont azt veszi el az embertől, ami az életnek értelmet ad: a jövőbe vetett hitet és reményt. Ezért érezzük fontosnak, hogy minél több oldalról foglalkozzunk a témával.

Kedves Netamin Olvasó!

A minap ismét egy meghatározó élményben volt részem. Április 15-én a Győri Egészségnapokon a depresszió és az életmód összefüggéseiről tarthattam előadást. Nagy felelősségnek éreztem ezt, hiszen világszerte 300 millió ember szenved ebben szörnyű betegségben, ami pont azt veszi el az embertől, ami az életnek értelmet ad: a jövőbe vetett hitet és reményt.
Minden napos munkám során azt a cél tűztem ki magam elé, hogy az embereknek egy boldogabb, teljesebb élet elérésében segíthessek a Netamin-csapat többi tagjával együtt. Pontosan ezért, különösen fontos számomra, számunkra a depresszió elleni küzdelem.

Netamin cikkek a depresszióról

Ha úgy érzed, érintett vagy, arra is bátorítalak, ne habozz segítséget kérni: nem vagy egyedül!

Az előadásomat illetően még hozzátenném: köszönöm a szervezőknek a felkérést! Bízom benne, hogy hasznos tanácsokkal tudtam szolgálni a megjelenteknek!
Üdv:
Péter

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Kapcsolódó termékek
Ezt láttad már?
A depresszió leküzdése természetes úton
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér