Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
14900 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Koronavírus (COVID-19)
Egészségmegőrző tippek a koronavírus járvány idejére (is) - VIDEÓ

Egészségmegőrző tanácsok a koronavírus járvány idejére (is) - VIDEÓ

Vértezd fel magad a lehető legjobban a koronavírus ellen! Életmód és egészségmegőrző tippek a COVID-19-cel kapcsolatos kutatások alapján összeállítva!

Hogyan tudod felvértezni magad legjobban a koronavírus ellen? Összegyűjtöttük azokat az életmód és egészségmegőrző útmutatásokat, amik a COVID-19-cel kapcsolatos kutatások alapján összefüggésbe hozhatók az esetleges megbetegedés enyhébb lefolyásával és a megbetegedés esélyének legkisebbre csökkentésével.

Nézd meg a videót, melyből kiderül, hogyan érdemes táplálkozni, milyen étrend-kiegészítőket ajánlott szedni, milyen életmódváltó szokásokat érdemes beiktatni, hogy az immunrendszered minél megfelelőbben támogasd most. Mindezeket a legfrissebb kutatásokkal alátámasztva, részletesen kifejtve a videóban találod!

(Megjegyzés: ezek a tanácsok NEM jelentenek garanciát arra, hogy nem kapod el a vírust, de a jelenlegi tudományos eredmények alapján ezek támogathatnak leginkább a védekezésben.)

Tovább a videókra!

Ezt láttad már?
Netamin D3-vitamin + olívaolaj 3000 NE kapszula
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér