fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Koronavírus (COVID-19)
Egészségmegőrző tippek a koronavírus járvány idejére (is) - VIDEÓ

Egészségmegőrző tanácsok a koronavírus járvány idejére (is) - VIDEÓ

Vértezd fel magad a lehető legjobban a koronavírus ellen! Életmód és egészségmegőrző tippek a COVID-19-cel kapcsolatos kutatások alapján összeállítva!

Hogyan tudod felvértezni magad legjobban a koronavírus ellen? Összegyűjtöttük azokat az életmód és egészségmegőrző útmutatásokat, amik a COVID-19-cel kapcsolatos kutatások alapján összefüggésbe hozhatók az esetleges megbetegedés enyhébb lefolyásával és a megbetegedés esélyének legkisebbre csökkentésével.

Nézd meg a videót, melyből kiderül, hogyan érdemes táplálkozni, milyen étrend-kiegészítőket ajánlott szedni, milyen életmódváltó szokásokat érdemes beiktatni, hogy az immunrendszered minél megfelelőbben támogasd most. Mindezeket a legfrissebb kutatásokkal alátámasztva, részletesen kifejtve a videóban találod!

(Megjegyzés: ezek a tanácsok NEM jelentenek garanciát arra, hogy nem kapod el a vírust, de a jelenlegi tudományos eredmények alapján ezek támogathatnak leginkább a védekezésben.)

Tovább a videókra!

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér