fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Étrend
Ne élj csak salátán, de egyél minden nap a biztos fogyáshoz!

Egyél többet, és fogyni fogsz!

Hogyan lehet úgy fogyni, hogy még többet is eszel? Cikksorozat egyszerűen megvalósítható változtatásokról, amelyek hozzásegítenek a fogyáshoz!

Greek saladKitört a tavasz, és általában ilyenkor szánjuk el magunkat arra, hogy a télen feljött kilókat leadjuk. A következő héten küldök Önnek néhány egyszerű, de mégis remekül fogyasztó életmód-tippet, melyek segítségével könnyebben megszabadulhat a zsírpárnáktól.

Aki esetleg olvasta a Tuti Fogyás Program című könyvemet, az is figyeljen, mert ezek a könyvben sem szereplő, praktikus tanácsok. Összeállításuk során egy cél vezérelt: a lehető legegyszerűbben megvalósítható változtatások, melyek a lehető legtöbb fogyással járnak!

Sokszor nagyon egyszerűnek hangzanak, de látványosan működnek!

Mai levelem tippje egy fura, de mégis szuperül működő tanács: ne fogd vissza magad, ne koplalj, hanem egyél többet és fogyni fogsz! Persze csak akkor, ha az alábbi szabályt betartod:

Minden nap egy nagy saláta – pluszban!

Sokan azért állnak rá nehezen a saláták fogyasztására, mert azt hiszik, hogy a saláta csak papírízű lehet, és mert azt gondolják, hogy ezért ráadásul valami finomságról le is kell mondani.

A tippem a következő: adjál hozzá a napi étkezéseidhez egy extra salátát, pluszban!

Ezzel a trükkel könnyen, lemondások nélkül beiktathatod az étrendedbe a friss zöldségeket, és jó eséllyel úgy jársz, mint szinte mindenki, aki rendszeresen salátát fogyaszt: rájössz, hogy ez bizony finom is lehet. Ráadásul nem fogsz tudni annyit enni mint eddig, mert a saláta könnyen telít, de kevés kalóriát tartalmaz! Adj magadnak egy esélyt, hogy megszeresd a salit, csináld legalább két hétig! De figyelem! Óvatosan az öntetekkel!

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Kapcsolódó termékek
Ezt láttad már?
Saláta-kalauz: melyik salátát hogyan edd?
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal