fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Jótékonyság
Netamin adomány a Gyermekmentőnek

Netamin adomány a Gyermekmentőnek

100 000 Ft értékben adományoztunk sportszereket a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat új mentőállomásának. Vitaminjaink vásárlásával ilyen ügyeket támogatsz! Köszönjük Neked!

100 000 Ft értékben adományoztunk sportszereket a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat új mentőállomásának. Köszönjük, hogy nálunk vásárolod a vitaminjaidat, ezért ismét adhattunk!

Az angyal szavunk a görög “angelosz”-ból ered, melynek jelentése: küldött, hírnök. A bibliai eredetű szó azokra utal, akiket a Gondviselés küld segítségül.

A mentősöket világ életemben nagyon tiszteltem.

Emberek ők, akik arra tették fel az életüket, hogy azokon segítsenek, akik bajban vannak.

Emberek ők, akik összehangolt munkájuk révén perceken belül melletted teremnek, és minden lehetséges módon oltalmazzák az életedet.

Emberek ők, akiket a legsúlyosabb betegek nem is látnak, nem is köszönhetik meg nekik, hogy az életüket mentették meg. Csak jönnek, segítenek, aztán mennek dolgukra: másokon is segíteni.

Küldöttek ők, akik nem akármilyen ellenséggel szállnak szembe. Bátor, elszánt tekintetük egyenesen a halál és szenvedés szemébe néz, és minden lehetséges fegyverrel küzdenek, hogy ezektől a kegyetlen, rideg ellenségektől minden egyes embert - akár téged vagy engem - megmentsenek.

Nem is emberek, hanem angyalok ők.

A netamin.hu immár másodízben támogat mentősöket, ezalkalommal a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat rekreációs helyiségének felszerelését támogattuk sportszerekkel. Öröm látnunk, hogy új, modern mentőállomás nyílik Magyarországon, és megtiszteltetés számunkra, hogy a felszereléséhez mi is hozzájárulhattunk.

De mindenek előtt ezúton is szeretném megköszönni Neked, kedves olvasó, hogy a Netamin termékek vásárlásával ezt lehetővé tetted. Nélküled nem adhattuk volna ezt az adományt azoknak, akik rád és ránk éjjel-nappal vigyáznak.

Szeretettel és üdvözlettel:

Benkovics Péter

életmód-tanácsadó

netamin.hu

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér