fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Összefogás az egészséges életért! Köszönjük Neked, hogy adhatunk!

egészséges életmódMi a közös a Netaminban és az Eleki Életmódközpontban? Ugyanaz a célunk! Mindig csodálatos érzés, amikor hasonló gondolkodású emberekkel találkozunk, akik szintén elszántan küzdenek azért, hogy másokat egy egészségesebb és boldogabb élethez segítsék. Az Eleki Életmódközpont azzal a céllal jött létre, hogy az egészséges életmód alapelveit megtanítsa a gyógyulni és fogyni vágyó emberekkel. Mindezt gyönyörű, természeti közegben teszik, orvosok, szaktanácsadók felügyelete mellett és immár Netamin vitaminokkal, amelyeket mi ajánlottunk fel nekik.

Elek Gyulától 15 km-re lévő, tiszta, rendezett, csendes, jó levegőjű kisváros. Itt nyitotta meg kapuit 2010 szeptemberében az Eleki Életmódközpont. A Netaminhoz hasonlóan céljuk az, hogy megismertessék az emberekkel az egészséges életmód 8 alapelvét, de nem a hagyományos keretek között – kézzel foghatóvá, elsajátíthatóvá teszik programjaikon keresztül.

Az egészséges életmód 8 alapelvére építve állítjuk össze mi magunk is ingyenes tanulmányainkat, írjuk cikkeinket, sőt, a Tuti Fogyás Program könyvemben is kiemelt szerepet kapott. Hogy miért? Mert ezzel kezdődik minden: az egészséges, boldog élet.

Az Eleki Életmódközpontban még ennél is tovább léptek: személyre szabott programokat alakítanak ki a hozzájuk érkezőknek a 8 alappillér szerint. „Betegturnus” nevű több napos programjaikra kifejezetten valamilyen konkrét betegséggel kezelt embereket várnak, hogy orvosokkal és képzett szakemberekkel együtt tárják fel a háttérben húzódó esetleges életmódbeli, lelki és egyéb okokat. Ez azonban még csak a közös munka kezdetét jelenti! Ezután együtt dolgoznak azon, hogyan lehet az adott illető életét neki megfelelően formálni étrenddel, gyógyteákkal, mozgással, mélylégzéses tornagyakorlatokkal, keringést serkentő vízkezelésekkel, masszázzsal, méregtelenítő pakolásokkal, lelki feltöltődéssel és pihenéssel

.eleki életmód központ

Külön programokat hirdetnek a fogyni vágyóknak is, hiszen arról is szóltunk már mi magunk is többször, hogy a tartós, sikeres fogyás kulcsa bizony az életmódban rejlik.

Eleken megmutatják, hogy az életmód-váltástól megijedni és félni sem kell, bebizonyítják, hogy segítséggel bárki képes lehet a 8 alapelv gyakorlati alkalmazására is, amelynek pozitív következményeit már abban a pár napban is érezhetik a résztvevők – nem beszélve a későbbi életükről!

Ehhez a munkához járul hozzá a mai nappal a Netamin 400 000 Ft értékű adománnyal étrend-kiegészítőinkből.

netamin vitamin adomány

Köszönjük Neked, hogy Netamin termékeket vásárolsz, ezáltal rendszeresen támogathatunk olyan nemes ügyeket, mint az Eleki Életmódközpont! Köszönjük, hogy Te is segítesz abban, hogy sokan egészségesebb, boldogabb életet élhessenek!

Ha esetleg Téged vagy valamely ismerősödet érdekelné az Eleki Életmódközpont, itt találhatsz róluk több információt: www.elekieletmodkozpont.hu

Sok szeretettel tudom ajánlani!

Jó egészséget kívánva, köszönettel:

Benkovics Péter

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér