Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
14900 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Fogyás
7 furcsa fogyókúrás tipp

7 furcsa fogyókúrás tipp

Ha a szokásos fogyókúrákkal lassan haladsz, vess be 1-2 szokatlan módszert is! 7 meglepő, de bizonyított trükk, amivel lendíthetsz a fogyásodon! Olvasd el most!

Mindent kipróbáltál már, de a fogyás mégsem akar sikerülni? Ha a szokásos módszerek csődöt mondanak, lehet, hogy itt ideje a szokatlanokat is kipróbálni. Beleástuk magunkat jó mélyen a kutatásokba és összegyűjtöttünk 7 furcsának hangzó, ám tudományosan alátámasztott fogyókúrás tanácsot.

1Szagolj borsmentát!

A chicagói Smell & Taste Treatment and Research Foundation kutatása alapján a borsmenta szagolgatásával enyhíthető az éhségérzet.

 2Egyél tükör előtt!

A Közép-floridai Egyetem (UCF) kutatása szerint, ha evés közben egy tükör van előttünk, akkor akár harmadával kevesebb ételt eszünk meg.

3Aludj sötét szobában!

Egy londoni kutatóintézet tanulmánya szerint a világos szobában alvó emberek testtömeg-indexe, derék-csípő aránya és derék körmérete is nagyobb.

4Vedd magad körbe kékkel!

Cseréld le a függönyt, vegyél új asztalterítőt, fesd át a falakat! A kék szín ugyanis tompítja az étvágyat és növeli a koncentrációt.

5Fizess készpénzzel!

A Cornell Egyetem és a Binghamton Egyetem kutatói által végzett felmérés rámutatott, hogy amikor bankkártyával fizetünk, hajlamosabbak vagyunk túlköltekezni és több egészségtelen ételt vásárolni.

6Egyél kisebb tányérról!

A Cornell Egyetem kutatói megvizsgálták, hogy a tányér, illetve a szedőkanál mérete milyen hatással van döntéseinkre. A nagyobb tányér 31%-kal, míg a nagyobb tányér és szedőkanál együtt 57%-kal növelte a megevett étel mennyiségét!

7Igyál hideg vizet!

A hideg víz felgyorsítja az anyagcserét, étkezés előtt fogyasztva pedig csökkenti az étvágyat. A víz és a fogyás kapcsolatáról korábban már részletesen is írtunk.

Felhasznált irodalom
http://www.yourweightlossaid.com/wp-content/uploads/2014/01/Weird.jpg
https://www.realbuzz.com/articles/7-strange-tricks-that-will-help-you-to-lose-weight/
http://www.allure.com/beauty-trends/health/2012/15-weird-weight-loss-tricks#slide=1
Kapcsolódó termékek
Ezt láttad már?
A 10 legfontosabb tipp, amivel véglegesen lefogyhatsz - 1. rész
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér