fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Fogyás
7 furcsa fogyókúrás tipp

7 furcsa fogyókúrás tipp

Ha a szokásos fogyókúrákkal lassan haladsz, vess be 1-2 szokatlan módszert is! 7 meglepő, de bizonyított trükk, amivel lendíthetsz a fogyásodon! Olvasd el most!

Mindent kipróbáltál már, de a fogyás mégsem akar sikerülni? Ha a szokásos módszerek csődöt mondanak, lehet, hogy itt ideje a szokatlanokat is kipróbálni. Beleástuk magunkat jó mélyen a kutatásokba és összegyűjtöttünk 7 furcsának hangzó, ám tudományosan alátámasztott fogyókúrás tanácsot.

1 [rad-hl] Szagolj borsmentát! [/rad-hl]

A chicagói Smell & Taste Treatment and Research Foundation kutatása alapján a borsmenta szagolgatásával enyhíthető az éhségérzet.

 2[rad-hl] Egyél tükör előtt![/rad-hl]

A Közép-floridai Egyetem (UCF) kutatása szerint, ha evés közben egy tükör van előttünk, akkor akár harmadával kevesebb ételt eszünk meg.

3[rad-hl] Aludj sötét szobában![/rad-hl]

Egy londoni kutatóintézet tanulmánya szerint a világos szobában alvó emberek testtömeg-indexe, derék-csípő aránya és derék körmérete is nagyobb.

4[rad-hl] Vedd magad körbe kékkel![/rad-hl]

Cseréld le a függönyt, vegyél új asztalterítőt, fesd át a falakat! A kék szín ugyanis tompítja az étvágyat és növeli a koncentrációt.

5[rad-hl] Fizess készpénzzel![/rad-hl]

A Cornell Egyetem és a Binghamton Egyetem kutatói által végzett felmérés rámutatott, hogy amikor bankkártyával fizetünk, hajlamosabbak vagyunk túlköltekezni és több egészségtelen ételt vásárolni.

6[rad-hl] Egyél kisebb tányérról![/rad-hl]

A Cornell Egyetem kutatói megvizsgálták, hogy a tányér, illetve a szedőkanál mérete milyen hatással van döntéseinkre. A nagyobb tányér 31%-kal, míg a nagyobb tányér és szedőkanál együtt 57%-kal növelte a megevett étel mennyiségét!

7[rad-hl] Igyál hideg vizet![/rad-hl]

A hideg víz felgyorsítja az anyagcserét, étkezés előtt fogyasztva pedig csökkenti az étvágyat. A víz és a fogyás kapcsolatáról korábban már részletesen is írtunk.

Felhasznált irodalom
http://www.yourweightlossaid.com/wp-content/uploads/2014/01/Weird.jpg
https://www.realbuzz.com/articles/7-strange-tricks-that-will-help-you-to-lose-weight/
http://www.allure.com/beauty-trends/health/2012/15-weird-weight-loss-tricks#slide=1
Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Kapcsolódó termékek
Ezt láttad már?
A 10 legfontosabb tipp, amivel véglegesen lefogyhatsz - 1. rész
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér