fbpx
Loading...
1000 Ft felett ingyenes szállítás!
1000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

ADOMÁNY Családok átmeneti otthonának a Netamintól! KÖSZÖNJÜK Neked is!

Lea családok átmeneti otthonaA mai nappal 300 darab Netamin Folsav terméket adományoztunk a Lea Otthon – családok átmeneti otthonának 262 500 Ft értékben. Köszönjük Neked, hogy nálunk vásárolod vitaminjaidat és ezáltal segíthettünk!

2 okból is adtuk. Hogy miért? Személyes vallomás a cikkben.

A vállalkozás egyik legszebb oldala szerintem, mikor a vevői közösség jóvoltából szükségben lévőknek adhatunk támogatást. Szükség pedig akad mindig, nem nagyon kell keresni.

A mai napon a Lea Otthon – családok átmeneti otthonának adtunk adományt, mindenkinek fél évre elegendő folsavat. Ebben az otthonban olyan várandós kismamák és kisgyermekes anyák lelnek menedékre és támogatásra, akik az életkörülményeikből kifolyólag segítségre szorulnak.

2 személyes ok is hozzájárult, hogy őket támogatjuk:

1. Sajnos gyerekként magam is megtapasztaltam, milyen az mikor egy anyának a gyermekeivel és két nejlonszatyorral kell otthonról elmenekülnie. Tudom, hogy ilyenkor mennyire bezárulnak az ajtók és lehetőségek, és milyen nehéz valódi segítséget találni. Ezért is fontos ez az intézmény és tevékenysége, mert ők valóban életeket mentenek. Várandós kismamák és kisgyerekes anyukák utolsó menedékei ők. Ma is összeszorul a szívem, mikor bajban lévő családokat látok. Eszembe juttatják a saját emlékeimet, és egyben kötelezve érzem magam, hogy én is segítsek rajtuk, ahogy csak tudok.

2. Rövidesen meg fog születni első gyermekem! :-) Természetesen mióta megtudtam hogy érkezni fog a kis csöppség, elmerültem a szakirodalomban, hogy mivel tudjuk a baba egészségét szolgálni. Eddig is tudtam, hogy a folsav a legnépszerűbb „kismama-vitamin”, de most még több tudományos publikációt olvastam róla, ami egyértelművé tette, hogy folsavat minden kismamának szednie kellene! Ez a szuper vitamin ugyanis a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében, a normál aminosav-szintézisben és a sejtosztódásban, emellett szedésével megelőzhetőek a magzati velőcső-záródási rendellenességek. De ezeken túl a baba és a mama immunrendszerének normál működéséhez is hozzájárul.

Természetesen mindenek előtt KÖSZÖNÖM NEKED, hogy nálunk vásárolod a vitaminjaidat, ez teszi lehetővé hogy rendszeresen adományokkal segítsük a rászorulókat! Nélküled ez nem lenne lehetséges!

Ha te magad szeretnél nekik külön is segíteni, kattints ide és nézd meg, mit tehetnél értük.

Lea családok átmeneti otthona

És kérlek, ha teheted, egy pillanatra állj meg a mai nap során és adj hálát mindazon dolgokért, melyet a te életedben megvannak, de másoknak esetleg nincsenek. Mindannyiunknak sok küzdelme  van, de tudnunk kell észrevenni azt is, hogy mennyi mindent kapunk és mennyi nehézséget nem is ismerünk, amikkel másoknak együtt kell élniük.

„Az életet egyetlenegy alapérzéssel lehet boldogan leélni - pedig éppen erre gondolnak legkevésbé az emberek – a hála érzésével.” Ravasz László

Legyen csodás napod!

Szeretettel:

Benkovics Péter

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Ezt láttad már?
Köszönjük, hogy Te is segítettél velünk a Koraszülöttek Világnapján!
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér