fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Jótékonyság
Köszönjük, hogy Te is segítettél velünk a Koraszülöttek Világnapján!

Köszönjük, hogy Te is segítettél velünk a Koraszülöttek Világnapján!

A Netamin felajánlása és a vásárlók közös összefogása nyomán 140 000 Ft-tal tudtuk támogatni a koraszülöttek mentésével foglalkozó Peter Cerny Alapítványt. Köszönjük, hogy nálunk vásárolsz és ezzel ilyen nemes ügyeket is támogatsz!

November 16-án megosztottunk Veletek egy felhívást, a Koraszülöttek Világnapja alkalmából. Úgy szerettünk volna még több figyelmet irányítani erre a fontos kérdésre, hogy nem csak beszélünk róla, de támogatunk is egy, a témában érintett szervezetet.

koraszulott_mentovel_netaminA Peter Cerny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért közhasznú szervezet 27 éve dolgozik mozgó intenzív-osztályként, hogy azonnal segíthessenek, ha kell, hiszen egy koraszülöttnek a szó szoros értelmében minden perc számít. Több, mint 65 000 csöppség életét mentették már meg, de ahhoz, hogy munkájukat magas színvonalon tudják tartani, új gépekre lenne szükségük.

Ezért írtunk Nektek egy levelet, amelyben nem csak bemutattuk őket, de közös adományozásra invitáltunk Titeket, hiszen Ti aznap vásárlásaitokkal egyúttal jótékonykodtatok is, mi pedig felajánlottunk Nekik 100 000 Ft-ot. A Netamin számára fontos az, hogy az egészséges életmódot ne csak termékeinkkel, cikkeinkkel támogassuk, hanem időről-időre jótékonykodással is segítsünk olyan szervezeteket, akikkel együtt építhetünk egy teljesebb, egészségesebb jövőt.

koraszulott_mentoben_netaminVeletek együtt összesen 140 000 Ft-tal tudtuk támogatni koraszülött-mentést!

Hálás vagyok, hogy ilyen közösség vagytok, akiknek az egészséges életmódhoz a lelki egészség, az adományozás is hozzá tartozik. Sok erőt és kitartást kívánunk a Peter Cerny Alapítványnak a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért! Nagy szükség van nemes célokért küzdő, nemes emberekre!

Köszönettel: Péter


 

koraszulott_mento_netaminHa a jövőben is szeretnéd támogatni a Peter Cerny Alapítvány munkáját, akkor...

- utalhatsz nekik közvetlenül is, a következő számlaszámra: UniCredit Bank 10900028-00000014-34030012 (Kedvezményezett neve/Számlatulajdonos: Peter Cerny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért Közhasznú szervezet).

-  a 13600/04-en hívható „Adhat vonalon” keresztül hívásonként 250 Ft-al támogathatod őket.

Ezt láttad már?
Október, a mellrák elleni küzdelem hónapja
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér