fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
1000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Szexuális egészség
Ginkgo biloba hatása az erekcióra, potenciára

A ginkgo biloba hatása a férfiasságra

Az már ezidáig is köztudott volt, hogy a Ginkgo Biloba jó élénkítő és agyserkentő, de egyre többen használják a hálószobai teljesítmény fokozásához is... mit mondanak a kutatási eredmények erről?

Ginkgo biloba hatása az erekcióra, potenciáraAz már ezidáig is köztudott volt, hogy a Ginkgo Biloba jó élénkítő és agyserkentő, de egyre többen használják a hálószobai teljesítmény fokozásához is. Ez a népszerű kínai gyógynövény már most a legnagyobb mennyiségben eladott étrend-kiegészítők között van Európában és Amerikában is. Az ígéretes kutatási eredményeknek és új felhasználási lehetőségnek köszönhetően minden bizonnyal még tovább fog növekedni népszerűsége!

Köztudott, hogy a férfi potenciazavarok hátterében nagyon gyakran a hímvessző csökkent, nem megfelelő vérellátása áll. Ha a merevedés folyamatában részt vevő erek nem képesek megfelelően működni, a megfelelő minőségű merevedés nem jön létre. A Ginkgo Biloba hatóanyagai pontosan ezen a területen segítenek: jelentős mértékben javítják a test általános vérellátását, ezáltal a pénisz vérellátását is fokozzák.

A kutatási eredmények - Ginkgo és a potencia

Több kutatás is foglalkozott már a Ginkgo potenciafokozó hatásával. Az első ilyen irányú vizsgálatban 60 bizonyítottan erekciós zavarral küzdő, a papaverin injekcióra (erekciós zavarok esetén alkalmazott gyógyszer) nem reagáló pácienst kezeltek napi 60 mg Ginkgo Biloba kivonattal 12–18 hónapon át. A vérellátás javulásának első jelei 6–8 hét elteltével mutatkoztak, 6 hónapi kezelés után a betegek 50%-a visszanyerte potenciáját, 20%-nál az előzőleg hatástalan papaverin injekció ekkor már sikeres volt, 25%-nál a vérellátás javulása mutatkozott, noha a papaverin továbbra sem hozott eredményt.

A második vizsgálatban kimutatták, hogy a Ginkgo Biloba 76%-ban volt hatásos azoknál az idős férfiaknál, akik korábban antidepresszánsokat szedtek és szexuális zavarokról számoltak be. Még inkább meglepő, hogy a tanulmány azt is kimutatta, hogy a Ginkgo nők esetében 91%-ban hatékony a szexuális funkció javításában. Átlagosan így 84%-ban bizonyult hatékonynak ez a gyógynövény. A kutatás alapján a Ginkgo a szexuális válasz-ciklus mind a 4 szakaszában pozitív hatással bírt (vágy fázis, izgalmi fázis, orgazmus, megnyugvás).

Hatásmód

A laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy a Ginkgo javítja a vérkeringést az erek tágítása által, csökkenti a vérlemezkék„ragadósságát” és emellett erős antioxidáns hatással is bír. Ezeknek köszönhetően támogatja a vénák egészségét – ami egyformán fontos a megfelelő agyi és a hálószobai teljesítményhez is.

A tudósok véleménye szerint a Ginkgo jótékony hatásainak hátterében aktív összetevői, a kémiai flavonoidok és a terpenoidok állnak.

A Ginkgo Biloba használata

A Ginkgo ajánlott napi dózisa rendkívül változó, 60-300 mg közé tehető, ezt a nap során több adagra elosztva vagy egyszerre is bevehetjük. A kutatás, amely hatásosnak mutatta ki az antidepresszánsok okozta szexuális zavarok kezelésében, átlagosan 209 mg bevitelt alkalmazott.

A Ginkgo Biloba többféle formában is beszerezhető: tabletta, kapszula, szárított levél vagy kivonat. Fontos, hogy rendszeresen szedjük: a jelentős hatás 4-6 hét után jelenik meg, ezért ha nem érzünk rögtön változást, ne adjuk fel és legalább egy teljes hónapig szedjük a gyógynövényt.

Ha a Ginkgo hatásosságát még tovább szeretnénk növelni, akkor érdemes kombinálni további természetes összetevőkkel, úgy mint L-arginin, ginzeng vagy cink. A legjobb egy olyan komplex kiegészítőt vásárolni, amiben ezek mind együttesen megtalálhatóak.

Felhasznált irodalom
encognitive.com/node/5198 virilityprotocol.com/gingko-biloba-effective-treatment-for-sexual-dysfunction/
Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Kapcsolódó termékek
Ezt láttad már?
PoteVitál - potenciakapszula maca gyökérrel
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér