fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Szexuális egészség
Ginkgo biloba hatása az erekcióra, potenciára

A ginkgo biloba hatása a férfiasságra

Az már ezidáig is köztudott volt, hogy a Ginkgo Biloba jó élénkítő és agyserkentő, de egyre többen használják a hálószobai teljesítmény fokozásához is... mit mondanak a kutatási eredmények erről?

Ginkgo biloba hatása az erekcióra, potenciáraAz már ezidáig is köztudott volt, hogy a Ginkgo Biloba jó élénkítő és agyserkentő, de egyre többen használják a hálószobai teljesítmény fokozásához is. Ez a népszerű kínai gyógynövény már most a legnagyobb mennyiségben eladott étrend-kiegészítők között van Európában és Amerikában is. Az ígéretes kutatási eredményeknek és új felhasználási lehetőségnek köszönhetően minden bizonnyal még tovább fog növekedni népszerűsége!

Köztudott, hogy a férfi potenciazavarok hátterében nagyon gyakran a hímvessző csökkent, nem megfelelő vérellátása áll. Ha a merevedés folyamatában részt vevő erek nem képesek megfelelően működni, a megfelelő minőségű merevedés nem jön létre. A Ginkgo Biloba hatóanyagai pontosan ezen a területen segítenek: jelentős mértékben javítják a test általános vérellátását, ezáltal a pénisz vérellátását is fokozzák.

A kutatási eredmények - Ginkgo és a potencia

Több kutatás is foglalkozott már a Ginkgo potenciafokozó hatásával. Az első ilyen irányú vizsgálatban 60 bizonyítottan erekciós zavarral küzdő, a papaverin injekcióra (erekciós zavarok esetén alkalmazott gyógyszer) nem reagáló pácienst kezeltek napi 60 mg Ginkgo Biloba kivonattal 12–18 hónapon át. A vérellátás javulásának első jelei 6–8 hét elteltével mutatkoztak, 6 hónapi kezelés után a betegek 50%-a visszanyerte potenciáját, 20%-nál az előzőleg hatástalan papaverin injekció ekkor már sikeres volt, 25%-nál a vérellátás javulása mutatkozott, noha a papaverin továbbra sem hozott eredményt.

A második vizsgálatban kimutatták, hogy a Ginkgo Biloba 76%-ban volt hatásos azoknál az idős férfiaknál, akik korábban antidepresszánsokat szedtek és szexuális zavarokról számoltak be. Még inkább meglepő, hogy a tanulmány azt is kimutatta, hogy a Ginkgo nők esetében 91%-ban hatékony a szexuális funkció javításában. Átlagosan így 84%-ban bizonyult hatékonynak ez a gyógynövény. A kutatás alapján a Ginkgo a szexuális válasz-ciklus mind a 4 szakaszában pozitív hatással bírt (vágy fázis, izgalmi fázis, orgazmus, megnyugvás).

Hatásmód

A laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy a Ginkgo javítja a vérkeringést az erek tágítása által, csökkenti a vérlemezkék„ragadósságát” és emellett erős antioxidáns hatással is bír. Ezeknek köszönhetően támogatja a vénák egészségét – ami egyformán fontos a megfelelő agyi és a hálószobai teljesítményhez is.

A tudósok véleménye szerint a Ginkgo jótékony hatásainak hátterében aktív összetevői, a kémiai flavonoidok és a terpenoidok állnak.

A Ginkgo Biloba használata

A Ginkgo ajánlott napi dózisa rendkívül változó, 60-300 mg közé tehető, ezt a nap során több adagra elosztva vagy egyszerre is bevehetjük. A kutatás, amely hatásosnak mutatta ki az antidepresszánsok okozta szexuális zavarok kezelésében, átlagosan 209 mg bevitelt alkalmazott.

A Ginkgo Biloba többféle formában is beszerezhető: tabletta, kapszula, szárított levél vagy kivonat. Fontos, hogy rendszeresen szedjük: a jelentős hatás 4-6 hét után jelenik meg, ezért ha nem érzünk rögtön változást, ne adjuk fel és legalább egy teljes hónapig szedjük a gyógynövényt.

Ha a Ginkgo hatásosságát még tovább szeretnénk növelni, akkor érdemes kombinálni további természetes összetevőkkel, úgy mint L-arginin, ginzeng vagy cink. A legjobb egy olyan komplex kiegészítőt vásárolni, amiben ezek mind együttesen megtalálhatóak.

Felhasznált irodalom
encognitive.com/node/5198 virilityprotocol.com/gingko-biloba-effective-treatment-for-sexual-dysfunction/
Kapcsolódó termékek
Ezt láttad már?
Netamin Ginkgo Biloba 300mg tabletta
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér