fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Koronavírus (COVID-19)
Hogyan sportolj járvány-időszakban? (VIDEÓK)

Hogyan sportolj járvány-időszakban? (VIDEÓK)

Hogyan érdemes sportolni a COVID-19 járvány alatt? Mit kell mérlegelni, hogyan érdemes változtatni a megszokott edzésterven? Tippek a videókban!

Szoktál rendszeresen sportolni, edzeni? Esetleg pont most akarsz elkezdeni mozogni és teljesen kezdő vagy? Mindkét esetben van olyan dolog, amit érdemes szem előtt tartani most, hogy a koronavírus járvány átszövi a mindennapjainkat!

Ne hagyd abba/ kezdd el minél hamarabb!

A rendszeres testmozgás bizonyítottan hozzájárul a testi és mentális egészség fenntartásához, erősítéséhez! Ezt biztos eddig is tudtad. Akár kezdő vagy, akár lelkes sportoló, - ne szegje kedved a nehézség, ami esetleg a sportolási lehetőségeidet is érinti. Légy kreatív és maradj mozgásban!

Most sok mindent nem lehet kockázatok nélkül: közösségben, társakkal sportolni például, pláne zárt helyen... De nagyon sok olyan mozgásforma is létezik, amihez nem kell sem csapat, sem felszerelt edzőterem, vagy egyéb különleges helyszín. Az immunrendszered érdekében viszont néhány dolgot most át kell gondolnod az edzéseiddel kapcsolatban is. Ehhez kapsz egy kis segítséget videóinkból!

Általános tippek mindenkinek

Tippek rendszeresen sportolóknak

Tippek kezdőknek

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Kapcsolódó termékek
Ezt láttad már?
Maradandó motiváció sportoláshoz: 4 tudományosan bizonyított módszer
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér