fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Fogyás
Igen, létezik egészséges fogyasztó szer!

Igen, létezik egészséges fogyasztó szer!

Nincsen olyan csodaszer, amely végleg megoldja a túlsúly problémát. Vannak hatékony testsúlycsökkentő szerek, de életmódváltozás nélkül csak feleslegesen terheljük a szervezetünket a ciklikus fogyás-hízás jojóval. Vegyük sorra őket!

Saddlebag FlabNincsen olyan csodaszer, amely végleg megoldja a túlsúly problémát. Vannak hatékony testsúlycsökkentő szerek, de életmódváltozás nélkül csak feleslegesen terheljük a szervezetünket a ciklikus fogyás-hízás jojóval. A zsírégető-készítményeket három kategóriába sorolhatjuk:

1. Gyógyszerek

A zsírégető készítmények kétségkívül hatékony eredményeket produkáló csoportja a gyógyszerek csoportja. Ezek a készítmények mesterséges molekulákkal, a szervezet természetes folyamaiba beleavatkozva emelik meg az anyagcseresebességet és/vagy a test alap hőmérsékletét, ezzel fokozva a tápanyagfelhasználást. Ezen készítmények használatának veszélyességét mi sem bizonyítja jobban, minthogy orvosi felügyelet mellett alkalmazhatóak, mindemellett számos mellékhatásuk van. Nem javasolt a használatuk azért sem, mert a szervezet hozzászokik a használatukhoz, így abbahagyásukat követően szinte azonnal hízás tapasztalható, valamint ha a használat mellett az életmódon nem változtat az, aki szedi, a leadott súly rövid időn belül kamatostul visszajön.

2. Fogyasztó tápszerek

A fogyasztó tápszerek már jobb alternatívát nyújtanak: ki lehet velük váltani egy étkezést, méghozzá folyékony tápanyaggal (ami többnyire shake), ami hamar keresztül megy az emésztésen. Többnyire sok ásványi anyagot és vitamint tartalmaznak, amely kiegészülhet zsírégetést fokozó összetevőkkel. A probléma ezekkel a termékekkel az, hogy fogyasztásukat élethosszig kellene alkalmazni, hogy hatásuk megmaradjon (ami a forgalmazóknak kellemes „mellékhatás”, az Ön pénztárcájának viszont kevésbé), valamint, hogy életmódbeli változás hiánya miatt az eredmény időszakos, szedést követően a kilók visszajönnek. Másik probléma az, hogy mindenféle turmixolható étrend-kiegészítőbe kerülő alapanyag (ugyanezek kerülnek sportolóknak szánt fehérjeturmixokba, tömegnövelőkbe) eredete bizonytalan. Ezen készítményekbe kerülő fehérjeporok többnyire az iparilag más módon hasznosíthatatlan élelmiszerekből (magyarul szemétből) kerül kivonásra. A termékek kézbevételével, a címke elolvasásával ezen aggályunk nem oszlatható el, mivel nemhogy nem kötelesek feltünteti a gyártók az alapanyagok származási helyét, de sokszor maguk sem tudják.

3. Fogyasztó / zsírégető étrend-kiegészítők

A természetes összetevőjű tabletták és kapszulák piacán hatalmas zavar van, és sokan halásznak ebben a zavarosban. A túlsúly mára általános népbetegség lett, elég hát egy doboznyi kapszulára ráírni mindenféle csodahatást és mindjárt tízezreket lehet eladni belőle. Mire a hatóságok lépnek, mire a fogyasztó csalódva veszi tudomásul, hogy becsapták, az „elkövető” cég már sokszor nem is létezik. Nagyon fontos tehát, hogy amennyire lehetséges, független forrásból bizonyosodjuk meg arról, hogy amit állítanak, az hiteles-e avagy sem. Olyan természetes testsúlycsökkentőket nem javasolt vásárolni, amelyek:

  • Olyan természetes testsúlycsökkentő készítményeket, melyek megkötik az elfogyasztott zsírt.

Ezek az egyszerű „zsírcsapdák” megkötik a gyomorba kerülő zsírokat, így azok felszívódás nélkül haladnak keresztül az emésztésen és távoznak. Az első hallásra jónak tűnő mechanizmussal a baj kettős: ezeket is élethosszig kellene szedni (mert a szedés elhagyásával az elfogyasztott zsír ismét felszívódik), valamint ezen élet vége nem is lenne olyan messze, mivel a zsírok megkötésével mindent megkötnek amik a zsírokkal együtt szívódnak fel (pl. zsírban oldódó vitaminok, esszenciális zsírsavak) illetve a teljes endokrin hormonrendszer felborulhat megfelelő zsírutánpótlás nélkül.

  • Olyan „zsírégető” készítményeket, melyek csak a szedésre vonatkozó utasítást tartalmaznak, és azt állítják, hogy ettől lehet eredményesen fogyni.

Ezek vagy hazudnak, vagy illegális összetevőket (gyógyszerhatóanyagok) kevernek hozzájuk. Olyan „zsírégető” készítményeket, melyek nem adnak hosszútávú megoldást. Azok a termékek, melyek csak a szedés alatt történő tanácsokat mellékelik, de életmódbeli változásokra nem, azok használat alatt hatásosak lehetnek, de utána visszajönnek a kilók, ami egy célt szolgál: ugyanazt a terméket újra meg újra megvenni. Közben szervezetünk tönkremegy a folyamatos fogyás-hízás jojóban.

Mi, a www.netamin.hu csapata szívből reméljük, hogy sokat tudunk tenni azért, hogy az Ön életét boldogabbá tegyük azáltal, hogy segítünk az optimális testsúly elérésében. Az általunk forgalmazott Herbal Zsírégető egy, csak természetes összetevőket tartalmazó zsírégető készítmény, amely nagyban segítheti az Ön testsúlycsökkentő programját. Szívből reméljük, hogy a Herbal Zsírégetővel olyan változást tudunk az Ön életében indukálni, hogy soha többet ne kelljen sem a mi, sem más cég zsírégető termékeit vásárolnia.

A Herbal Zsírégető egy szájon át szedhető természetes termogenikus zsírégető készítmény amelynek alkalmazása könnyű és egyszerű. A Herbal Zsírégető nem ígér csodákat, csak természetes összetevőkből álló támogatást a hatékony fogyáshoz. Több évezredek óta alkalmazott gyógynövények és a tudomány legújabb eredményeit ötvöző, a minőségi összetevők egymást szinergikusan erősítő hatása teszi a Herbal Zsírégetőt napjaink egyik legjobb zsírégető termékévé.

A Herbal Zsírégető komoly kutatás-fejlesztést követően létrehozott amerikai termék, amely csak természetes összetevőivel nagyban segítheti a tartós, látványos zsírégetést. A Herbal Zsírégető szedésével és oldalunkon található néhány életmódbeli változtatás betartásával és látványos eredményeket érhet el, melyek már 1 hét után látszanak és érezhetőek!

Termogenikus formula

A fogyás legeredményesebb módja az, ha a szervezet anyagcseréjének sebességét megnöveljük, ezáltal az a megnövekedett „üzemanyagszükséglet” miatt több kalóriát éget el, melynek eredménye a tartós zsírvesztés. A XXI. század zsírégető készítményei már mind ezt a mechanizmust igyekeznek kiaknázni. A Herbal Zsírégető azonban jelentős tudományos előnnyel rendelkezik ezen a téren. A többi termogenikus zsírégető ugyanis erősen megterheli a hormonális rendszert. Sőt, a szervezet sokszor hozzászokik a magasabb anyagcsere-sebességhez és az alkalmazkodás eredményeképpen leáll a fogyás. A Herbal Zsírégető ezzel szemben csak természetes összetevőivel a természetes folyamatokat támogatja a szervezetben – mellékhatások nélkül! A készítményben található természetes összetevők mennyisége nem lépi túl egyik esetben sem a megbízható, biztonságos mértéket.

Javasoljuk továbbá, hogy 5 nap szedést 2 nap szünet kövessen, ezáltal elkerülhetjük a sokak számára sajnálatosan megtapasztalt „falakba ütközés” jelenségét, melyet a rossz fogyókúráknál tapasztalhattak meg (mikor a kezdeti, biztató eredmények után leáll a fogyás a kiemelkedő erőfeszítések ellenére). A Herbal Zsírégető megfelelő alkalmazásával ez elkerülhető, és az eredmények fenntarthatóak!

Minőségi alapanyagok – minőségi termék

Hiába a kiváló kutatás-fejlesztés, ha a felhasznált alapanyagok és a gyártási technológia nem a legmagasabb szintet képviseli. A Herbal Zsírégető alapanyagai csak ellenőrzött forrásból származnak, gyártása pedig a legmagasabb standard, az amerikai FDA előírásai szerint zajlik. Ne elégedjen meg kevesebbel, csak a legjobb minőséggel!

Szinergia

A lent részletezett összetevők már önmagukban is kiváló segítőtársai egy fogyasztóprogramnak, a Herbal Zsírégető titka mégsem csak az összetevőkben rejlik, hanem azok gondosan megválasztott mennyiségeiben és az összetevők közti szinergiában. A szinergia hatásmechanizmusa abból áll, hogy amennyiben van két különböző összetevőnk, amelyek mindegyike 1 egységnyi pozitív hatást gyakorol egy bizonyos folyamatra szervezetben, és a két összetevő egymással szinergikus viszonyra képes, akkor amennyiben a két összetevőt a megfelelő mennyiségi arányban és kötésben alkalmazzuk, azok együttes hatása nem a várt 2 egységnyi lesz - melyre a kétszer 1 egység összeadódásából következtetnénk - hanem sokkal magasabb. A szinergia törvényének kiaknázásához azonban nagyon fontos tudnunk, hogy komoly kutatás-fejlesztés tárgyát kell, hogy képezze a megfelelő, egymással szinergikus reakcióba lépő összetevők megtalálása, azok a szinergia hatásának minél hatékonyabb kiaknázását lehetővé tevő mennyiségi, anyagszerkezeti, elegyítési arányainak megtalálása és a lehető legoptimálisabb hordozóanyagok, és csomagolástechnika kifejlesztése. A Herbal Zsírégető nem ígér csodákat, de összetevői és eredményei önmagukért beszélnek. A hatékony zsírégetésben nincsenek csodák, a Herbal Zsírégető a tudomány jelenlegi állása szerinti legjobb természetes kiegészítőket összesíti magában, melyek a gyors és tartós zsírégetésben segíthetnek Önnek.

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Kapcsolódó termékek
Ezt láttad már?
HERBAL zsírégető tabletta
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal